fbpx
Foto via Shutterstock / Archief.

Treinkaartje met lunch bij Bakker Bart: 19 euro (zomer 2016)

Ga met de trein naar een bestemming met keuze en geniet van een lunch bij Bakker Bart. En dat allemaal voor 19 euro. De actie is alleen in augustus te koop. De treinreis moet plaatsvinden in augustus of september.

In het weekend zijn de treinkaartjes de hele dag geldig, maar doordeweeks alleen na 9:00 uur. Het treinkaartje betreft een dagretour dat als e-ticket wordt geleverd. Bij aankoop hoef je nog niet aan te geven wanneer en waar je gaat reizen. Je krijgt een vouchercode die je op ieder gewenst moment (binnen de geldigheid) kunt inwisselen.

Een dagretour is te gebruiken voor één bestemming naar keuze. Voor veel mensen voldoet dit treinkaartje. Alleen als je meerdere bestemmingen op een dag wilt bezoeken kan dat in het algemeen niet: dan heb je een dagkaart nodig. Je kunt dit kaartje dus prima gebruiken voor bijvoorbeeld een dagretourtje Dordrecht – Groningen, maar niet voor een rondreis Dordrecht – Amsterdam – Deventer – Dordrecht.  Je mag je treinreis wel onderbreken (mits je via de logische route reist). Dus bij een dagretour Dordrecht – Groningen, kun je wel een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld Zwolle of Utrecht.

Wil je ´s avonds laat terug? Check dan goed hoe laat de laatste trein gaat. Je treinkaartje is geldig tot 4:00 uur ´s ochtends, maar vaak vertrekt de laatste trein al veel eerder. Verder wordt er op diverse plekken aan het spoor gewerkt. Zo zijn er ingrijpende werkzaamheden rond Schiphol.

De lunch bij Bakker Bart moet op dezelfde dag plaats vinden als de treinreis. Je krijgt hier een aparte voucher voor. Je moet de tickets altijd zelf uitprinten. Tegen inlevering van je uitgeprinte voucher ontvang je bij Bakker Bart een heerlijke lunch bestaande uit 2 mini belegde bartjes en een verse sinaasappelsap.

Heb je liever een broodje met sapje bij de Broodzaak, in plaats van een lunch bij Bakker Bart? Dan is er een vergelijkbare interessante aanbieding bij Social Deal, ook daar kost het dagretour (e-ticket) 19 euro. Daar mag verzilveren echter t/m 31 oktober 2016.

Wat verder handig is om te weten is dat het treinkaartje niet geldig is in Thalys. Bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je naast dit treinkaartje nog een toeslag te kopen. Als op jouw route (deels) treinen rijden van Arriva, Veolia, Breng, Syntus en Connexxion, dan mag je daarvan gebruik maken.