fbpx

Treinkaartje voor 2 personen voor 18 euro p.p. (La Place actie)

Opnieuw heeft de NS Spoordeelwinkel een aanbieding om samen voordelig met de trein te reizen. Net als tijdens de vorige acties koop je voor 36 euro een retour voor twee personen. Je mag zelf kiezen tussen welke twee stations het kaartje geldig is. Deze actie is verkrijgbaar t/m 31 maart 2015. Reizen moet voor 30 april (en niet op 27 april). Behalve een treinkaartje, is ook een kopje koffie met gebak bij La Place inbegrepen. 

Hoe werkt het?
Via www.spoordeelwinkel.nl kun je de actie voor 36 euro aanschaffen. Daarna krijg je een vouchercode die je kunt verzilveren op ns.nl. Je vult dan in tussen welke twee stations je wilt reizen. Het maakt niet uit of er wel of geen rechtstreekse trein rijdt. Je kan dus kiezen voor een dagretour Delfzijl – Maastricht, of Den Helder – Heerlen. Van iedere reiziger moet je de voorletters, achternaam en geboortenaam opgeven. Je treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Die moet je uitprinten en verder moet je een identiteitskaart of paspoort meenemen.

Wanneer en met welke treinen mag je met het treinkaartje gratis reizen?
Je mag op maandag t/m vrijdag NIET voor 9.00 uur op pad gaan. Zaterdags en zondags kan je de hele dag reizen. Je treinkaartje is niet geldig in de Thalys. Bij Intercity Direct heb je tussen Schiphol en Rotterdam een extra toeslagkaartje nodig, net als voor ICE. Verder mag je alle treinen binnen Nederland gebruiken, dus ook de treinen van Connexxion, Veolia, Breng, Syntus of Arriva. De reis plan je gemakkelijk via ns.nl. Reis je na 0:00 uur ´s nachts terug? Dat is geen probleem, mits je voor 4:00 uur ´s ochtends de reis afrond.

Hoe reis ik met een e-ticket als de ov-chipkaartpoortjes gesloten zijn?
Met een e-ticket kun je niet in- en uitchecken, maar scan je de barcode die op het e-ticket staat. Hiermee kun je de ov-chipkaartpoortjes openen (de brede poortjes, geschikt voor mindervaliden). 

Wat is de actieperiode?
Op dit moment kun je de actie kopen t/m 31 maart 2015 en kun je de treinkaartjes verzilveren voor een treinreis voor 30 april 2015. Let op: Koningsdag is uitgezonderd. Is de actieperiode voorbij? Grote kans dat er binnenkort weer een nieuwe La Place Treinactie komt. Zo was er van 1 augustus t/m 15 september een vergelijkbare actie, en ruim twee weken later opnieuw, van 1 september t/m 15 september.