fbpx

Treinretour voor 18 euro (te koop tot 22 maart 2015)

Op dit moment loopt er een treinactie via het Algemeen Dagblad. Voor 18 euro koop je een retour tussen twee Nederlandse stations naar keuze. Reis je liever 1e klas? Dan betaal je 25,50 euro. Inbegrepen is bovendien een heerlijk broodje en sapje van Fruitlab. 

Deze treinaabieding is te koop t/m 22 maart 2015. De reis moet plaats vinden voor of op 10 mei 2015. Op Koningsdag (27 april) kun je dit goedkope treinkaartje niet gebruiken. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket en is alleen geldig na 9.00 uur. Alleen op zaterdag en zondag mag je ook voor 9.00 uur op pad.

Deze treinaanbieding wordt verkocht via de Spoordeelwinkel en is eigenlijk speciaal gericht op lezers van het Algemeen Dagblad


De tien meest gestelde vragen over deze aanbieding:
1. Moet ik abonnee van het Algemeen Dagblad ijn om deze aanbieding te kunnen kopen?
Alhoewel deze aanbieding exclusief gericht is op AD-lezers kan iedereen deze aanbieding kopen.

2. Kan ik meer dan één voordelig treinkaartje kopen?
Ja, dat kan.

3. Kan ik ook kinderen meenemen?
Kinderen t/m 11 jaar kunnen meereizen, maar hebben wel een eigen kaartje nodig. Een kinderkaartje (Railrunner) kost 2,50 euro. 

4. In welke treinen en bij welke treinvervoerders is deze aanbieding geldig?
Je kunt gebruik maken van alle NS, Arriva, Connexxion, Veolia en Syntus treinen. Reis je met Intercity Direct? Dan heb je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslagkaartje nodig. Ook voor de ICE moet je een toeslag betalen. Dit treinkaartje is niet geldig in de Thalys.

5. Moet er een rechtstreekse trein rijden op mijn traject?
Nee, dat hoeft niet.

6. Hoe krijg ik mijn treinkaartje?
Je koopt via de Spoordeelwinkel van NS. Vervolgens krijg je per e-mail een vouchercode. Die kun je op ns.nl/e-ticket inwisselen. Bij het inwisselen geef je op wie met het treinkaartje gaat reizen, waar en wanneer. Daarna wordt het treinkaartje per PDF geleverd. Deze moet je zelf uitprinten. Op de reisdag dien je een identiteitskaart mee te nemen, want dit treinkaartje is persoonsgebonden.

7. Mag ik met dit treinkaartje heel Nederland door?
Nee, dat mag niet. Je mag alleen reizen op het door jouw opgegeven traject. Natuurlijk mag je bij werkzaamheden of storingen wel omreizen via de geadviseerde omreisroute. 

8. Is het een probleem als ik na 0.00 uur terug reis?
Nee. Een treinkaartje is geldig tot 4.00 uur. Dus koop je een kaartje voor een maandag? Dan is deze tot dinsdagochtend 4.00 uur geldig. Je kunt dus prima na 0.00 uur nog terug reizen.

9. Waar kan ik het broodje en het sapje krijgen?
Met het e-ticket kunt u bij De Broodzaak het broodje en het sapje krijgen.

10. Ik ben klant bij NS. Krijg ik korting?
Nee.