fbpx
Foto: Thalys

Uitslag gratis treintickets Parijs

17 aug 2010 11:01

De 16-jarige Remi Bode uit Breukelen had de vakantie van zijn leven: op de camping in de Provence ontmoette hij zijn vakantieliefde. In totaal heeft hij 3 weken met haar kunnen genieten, maar in Nederland is het minder leuk: hij mist zijn meisje.

Uitnodging
"Toen ik eenmaal weer terug was in Nederland voelde ik me verdrietig, ik miste het Franse meisje met wie ik in 4 weken zoveel heb beleefd. We sms´en en e-mailen nog steeds en ze vroeg of ik haar huisje in Parijs wil bekijken en een weekendje te komen slapen. Alleen zit je dan nog met het probleem dat je 16 jaar bent, geen auto hebt en ook te weinig geld om een weekendje weg te gaan. Mijn ouders willen helaas niet het volledige weekend financieren en zelf heb ik ook onvoldoende geld om 4 dagen bij mijn mooie Française te zijn" schrijft Remi in een motivatiebrief aan de redactie van treinreiziger.nl. En hij heeft geluk, de redactie heeft zijn motivatiebrief als winnaar uitgekozen. 

Verrassing
Remi: "Dat had ik niet verwacht. Geweldig! Ze zal vast verbaasd staan te kijken als ik opeens een weekend langs kom." Vanaf Rotterdam zal de Thalys Remi in minder dan 3 uur naar de Franse hoofdstad brengen.

Andere deelnemers
Remi was overigens niet de enige die reageerde op de actie gratis treintickets naar Parijs. We ontvingen velen gemotiveerde reacties. Het was moeilijk om een winnaar uit te zoeken, maar het verhaal van de vakantieliefde gunde wij een vervolg. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *