fbpx

Vacature specialist treintickets

09 jun 2022 11:41

Treinreiziger is op zoek voor Treinrondreis.nl naar een enthousiaste nieuwe collega. Heb jij affiniteit met treinen en ben je klantgericht? Dan is dit misschien wel de droombaan voor jou. 

Inmiddels is deze vacature vervuld. Je kunt wel een open sollicitatie sturen.

Wat verwachten wij van jou? 

  • Affiniteit met (duurzaam) reizen en treinen.
  • Je hebt zelf meerdere internationale treinreizen gemaakt.
  • Klantgerichte instelling. Je bent goed in communiceren met klanten en bent proactief.
  • Je werkt nauwkeurig, bent oplossingsgericht en flexibel.
  • Leergierig en goed in staat nieuwe dingen op te pakken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Handig met online systemen. 
  • In het bezit van een Toerisme-diploma is een pré maar geen vereiste.

Wat ga je doen?

Alles om een pakketreis per trein goed te laten verlopen. Dit betekent: treintickets boeken, hotels reserveren, reisschema’s maken, vragen van klanten beantwoorden en meer. 

Wat bieden we jou?

We bieden je een dienstverband aan, in een kleinschalig maar groeiend bedrijf met circa drie à vijf collega’s. Er is een informele sfeer en ruimte voor eigen inbreng. We leren je alles over de verschillende treinticketsystemen. De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk. We bieden je een werkplek op ons kantoor in Rotterdam en ondersteunen thuiswerkmogelijkheden. Na een inwerkperiode werk je deels vanuit huis en deels op kantoor. We bieden je bij sommige treinreizen en hotels aantrekkelijke kortingen. Op vrijdag hebben we een gezamenlijke vrijdagmiddaglunch. We bieden je een salaris van 1900 tot 2500 euro bruto per maand, op basis van 39 uur. In beginsel een tijdelijk contract, maar met de intentie voor een vast dienstverband. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime collega, maar mocht je parttime beschikbaar zijn, kun je ook solliciteren.

Over Treinrondreis

Treinrondreis.nl is onderdeel van Treinreiziger en maakt treinreizen gemakkelijker. Treinrondreis.nl pakketreizen per trein: van stedentrips tot complete rondreizen. We zijn sinds 2021 actief met het aanbieden van pakketreizen en zien een sterke groei. We werken aan innovatieve nieuwe concepten en verwachten ook de komende jaren te zullen groeien.

Reageren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar vacature@treinrondreis.nl. Binnen een week krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Doe je een opleiding die een relatie heeft met Treinrondreis.nl? Dan zijn er stagemogelijkheden. We verwachten van jou dat je affiniteit hebt met treinen en bereid bent om te leren. Op verschillende vlakken zijn stages bespreekbaar. Bijvoorbeeld rond social media, marketing, toerisme, maar ook als ontwikkelaar. Wil je stage bij Treinrondreis lopen? Neem dan contact met ons op via vacature@treinrondreis.nl. We waarderen het als je reageert met een concreet stagevoorstel.