fbpx

Weer korting op InterRail

Ook dit jaar is InterRail na de zomerperiode weer extra voordelig. De laatste jaren geeft het bedrijf vaak zowel in de lente als rond de herfst 15% korting op alle Global Passes. De korting geldt voor alle boekingen in september en oktober.

Bestel met korting

Dankzij de korting betalen volwassenen slechts 224 euro voor 5 reisdagen binnen een periode van 10 dagen. Jongeren (t/m 25) kunnen al vanaf 163 euro heel Europa door. De korting wordt ook verleend op alle andere InterRail-passen.

Je moet je InterRail-reis maken voor 31 januari 2016. Je kunt de pas bijvoorbeeld gebruiken om naar het Oktoberfest in München te gaan en vervolgens de rest van Europa te verkennen. InterRail is geldig in dertig landen. Voor sommige treinen, met name hogesnelheidstreinen en nachttreinen, is een toeslag of reservering verplicht. De Duitse ICE is in veel gevallen echter een mooie uitzondering.

Voor jongeren t/m 25 jaar zijn de InterRail-tarieven extra voordelig, maar ook voor volwassenen zijn er voordelen. Zo kan iedere volwassene ook een een InterRail-pas voor een kind (t/m 11 jaar) bestellen. Dankzij de herfstkorting is InterRail nu nog interessanter. Wil je liever in de lente reizen? Dan moet je nog even wachten, meestal wordt er rond februari een lentekorting gegeven van 15%. De reis moet dan meestal plaats vinden voor half mei. We hebben natuurlijk geen garantie dat deze actie ook weer in 2016 zal plaats vinden.

InterRail wordt onder andere verkocht voor de Treinreiswinkel. Daar kun je direct onbeperkt reserveringen maken voor je rondreis. Behalve de normale toeslagen worden er geen extra kosten berekend.