fbpx

Werkzaamheden in het weekend van 31 maart en 1 april

In het weekend van zaterdag 31 maart en zondag 01 april staan er op zo´n zeven trajecten in Nederland werkzaamheden gepland. 

Driebergen-Zeist-Ede-Wageningen/Rhenen
Door werkzaamheden aan de verbreding van de A12 en het bouwen van ecoducten kunnen er op dit traject het hele weekend geen treinen rijden. Er rijden snel- en stopbussen tussen Driebergen en Ede en stopbussen tussen tussen Driebergen en Rhenen. De intercity´s Den Helder-Nijmegen stoppen extra in Driebergen-Zeist en dat is ook de bestemming.

ICE International, CityNightLine en EuroNight rijden door de werkzaamheden via Den Bosch met een extra reistijd van ongeveer een uur.

Maastricht
ProRail bouwt aan het nieuwe station Maastricht Noord. Hierdoor kunnen er het hele weekend geen treinen rijden op het traject Maastricht Randwyck-Maastricht-Beek-Elsloo/Valkenburg. Tussen Maastricht en Sittard rijden snelbussen en tussen Maastricht Randwyck en Beek-Elsloo/Valkenburg stopbussen.

Den Haag Centraal-Zoetermeer Oost
Door reguliere werkzaamheden rijden er zaterdag vanaf 17:30 uur en zondag de hele dag geen treinen. Op het treinloze deel rijden stopbussen en tussen Den Haag en Gouda-Utrecht Centraal rijdt een omgeleide intercity.

Amsterdam Sloterdijk-Haarlem
Tussen Sloterdijk en Haarlem Spaarnwoude komt het nieuwe station Halfweg-Zwanenburg. Daar wordt in dit weekend aan gewerkt, waardoor er geen treinen kunnen rijden vanaf zaterdag 23:15 uur en zondag de hele dag. Er rijden stopbussen.

Tilburg-Oisterwijk
Er kunnen geen treinen rijden vanaf de zaterdagnacht 01:00 uur en zondag de hele dag. Voor het nachtnet worden bussen ingezet en overdag kan er via Den Bosch worden omgereisd. Tussen Tilburg en Oisterwijk rijden stopbussen.

Andere werkzaamheden
Leeuwarden-Buitenpost zaterdag vanaf 22:00 uur, Almere Oostvaarders-Lelystad Centrum zondag tot 14:45 uur en ´t Harde-Zwolle zondag tot 15:00 uur.

Nachtelijke werkzaamheden
Rotterdam-Dordrecht zaterdagnacht vanaf 01:30, Delft-Rotterdam vanaf 03:30, zondagnacht Utrecht-Den Bosch vanaf 00:15 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *