fbpx

Zwaargewonde treinongeluk aan verwondingen bezweken

Een 68-jarige vrouw uit het oosten van het land is zondag aan haar verwondingen bezweken, die ze zaterdag opliep bij de treinbotsing in Amsterdam. Dat maakte de gemeente Amsterdam bekend.

Reacties
Op de website van de gemeente spreekt burgemeester Van der Laan zijn medeleven uit: "Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de vrouw voor wie het treinongeval noodlottig is geweest. Wij wensen hen veel kracht en sterkte met dit verlies. Iedereen met lichte of zware verwondingen wens ik een spoedig herstel."

Ook NS-directeur Bert Meerstadt liet in een korte reactie weten van een zwarte dag te spreken. "Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden van het slachtoffer. Namens heel NS condoleer ik de nabestaanden en wens ik hen sterkte bij dit vreselijke verlies".

Bezoek
Zowel burgemeester Van der Laan als de directie van de NS hebben diverse slachtoffers van het ongeval gisteren in de diverse ziekenhuizen bezocht. Meerstadt gaf in de persconferentie van vanmiddag aan dat zij doorgaan met het bezoeken van de gewonden. "Onze aandacht gaat uit naar de gewonden en hun familie."