fbpx

1e klas dagretour voor het weekend: € 19

11 dec 2017 18:07

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

De Nederlandse Spoorwegen hebben t/m 7 januari 2018 een leuke actie te koop: koop een 1e klas treinkaartje (dagretour) voor het weekend voor slechts € 19. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 28 januari 2018. Normaal kost een 1e klas dagretour tot € 89! Dus best een goede deal.

Info & Bestel

Je kunt met deze treinactie dus alleen reizen op een zaterdag of zondag. De treinkaartjes worden alleen online verkocht en worden geleverd als e-ticket. Bij het bestellen hoef je nog niet de reisdatum te kiezen. Dat kan op een later moment. Deze actie maakt onderdeel uit van de campagne “Treinpakkers”.

Het treinkaartje betreft een dagretour. Je kunt met dit goedkope 1e klas treinkaartje dus niet kris, kras door Nederland reizen. Je kiest voor vertrek je vertrekstation en eindstation. De heen- en terugreis moeten op dezelfde dag plaatsvinden. Dat wil zeggen: tot en met de laatste trein. Het is dus geen probleem als je na 0:00 uur nog terug wilt reizen. Controleer echter wel hoe laat de laatste trein rijdt.

Intercity Direct is in het weekend (tijdelijk) ook toeslagvrij. Het treinkaartje is niet geldig in de Thalys. Wil je in Nederland ICE International gebruiken? Dan betaal je wel een toeslag. Je kunt met dit treinkaartje ook gebruik maken van de Arriva, Blauwnet, Connexxion en Breng treinen. Dat wil zeggen: alleen als deze vervoerders (deels) actief zijn op de door jouw gekozen route.

Dit is overigens niet de enige actie in de campagne Treinpakkers. Wil je reizen met een goedkoop treinkaartje? Kijk dan in onze prijsvergelijker.

Bij gebruik van Adblocker is de link van de aanbieder niet zichtbaar. 

0 0 stemmen
Artikel waardering
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Diny smulders
6 jaren geleden

Leuk al die akties van ns. Alleen voor mensen die niet internet bankieren is het niet mogelijk om te profiteren van de akties. Ik vind dat ns ook aan deze mensen de kan moet bieden om te profiteren van deze akties

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Diny smulders

De beperkte groep mensen die ervoor kiest geen gebruik te maken van het bankieren via internet, zou zich moeten realiseren dat het 2017 is en geen 1987. De beperkingen die je tegenkomt zonder internetbankieren, leg je voornamelijk jezelf op.

dieck
6 jaren geleden
Antwoord aan  Annemiek

Ik ben het niet met Annemiek eens.
treinkaartjes en ook de voordeelacties moeten voor iedereen verkrijgbaar zijn.
Annemiek gaat gemakshalve even voorbij aan de reden waarom mensen niet kunnen internetbankieren. Oordeel niet over een ander alsjeblieft.

Paul
6 jaren geleden
Antwoord aan  dieck

Ik ben het wel met Annemiek eens, neem eens wat verantwoordelijkheid voor je eigen leven ipv de schuld bij een ander te leggen.

Willem
6 jaren geleden
Antwoord aan  dieck

Die reizigers nemen ook geen 1e klas kaartje!

Siva Vaikuntam
6 jaren geleden
Antwoord aan  Diny smulders

Is this 19euro for two persons?

Nina G.
6 jaren geleden

Diny heeft helemaal gelijk!! Ikzelf heb Paypal, veilig en betrouwbaar. Maar helaas vindt de NS dit nix. Dus ik doe mee aan de acties via Blokker, toch jammer!An

Hans K.
6 jaren geleden

Jammer dat de actie, zo te zien, niet geldig is op een feestdag (bijv. 1 jan.)

Theo B.
6 jaren geleden

Zelf zou ik liever geen retour hebben, maar een dagkaart voor 1e klas. Ik zwerf graag en neem vaak onderweg een beslissing waar de reis verder naartoe gaat. Gezien de prijs in vergelijking met een AH dagkaart van 15 euro zou dat best kunnen. Misschien iets voor een volgende aktie?

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Theo B.

De trend is om geen dagkaarten te verkopen maar slechts dagretours. Men wil toch de kilometers wat beperken.

Jan Doggen
6 jaren geleden

Er is nu een actie dagkaarten 2e klas voor 12.50. Sorry, heb op dit moment niet de directe link.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jan Doggen

Dank voor de tip. Ik heb hem per e-mail nu ontvangen. Ik zal het verwerken.

Peter
6 jaren geleden

Beste Hildebrand,

Weet je al meer over de actie van de dagkaarten van 12.50 Euro?

Met vriendelijke groeten,

Peter

Edwin
6 jaren geleden

Is het treinkaartje ook geldig in arriva bus
Kaartje van 19 € .
Bedankt

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Edwin

Nee, alleen geldig in de trein.

Luci
6 jaren geleden

Beste Hildebrand of Jan, Waar zijn de €12,50 trein-kaarten te koop?? Bijv.dank!!

Dieck jouw opmerking tav Niet over een ander oordelen om online te betalen/ kopen is de spijker op z’n kop slaan (liefst op dat van Annemieke).Na mijn vervelende ervaring doe ik online geen betalingen, de angst zit er GOED in. Vriendelijke groet,
Luci

Wouter
6 jaren geleden

Zijn deze kaartjes ook geldig op kerstdagen? Dit zijn toch ook zondagen?
Bvd
Mvg

Chenene
6 jaren geleden

Moet ik bij een eticket ook in en uitchecken?

Ida
6 jaren geleden

Geldt een samenreiskortingkaart voor het weekend ook tijdens de kerstdagen? Of moet je tijdens de kerstdagen juist een samenreiskortingkaart voor een doordeweekse dag kopen?

David-Joris Nijenhuis
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ida

@Ida, zoals je in de link kunt zien, (gewoon een doodsimpele kwestie van goed-kijken of zelf wat uitproberen!), geldt deze aanbieding alleen op een zaterdag of zondag. Als NS een aanbieding op feestdagen accepteert, dan zet deze erbij: zon- en feestdagen. Deze aanbieding geldt dus noch op beide kerstdagen, noch op Nieuwjaarsdag. Eigenlijk ook wel goed dat deze aanbieding niet op 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag geldt, ivm de drukte, omdat velen dan weer terug naar huis gaan. de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat NS eigenlijk verzuimd heeft om 24 dec (tussen 12:00 en 18:00 als beperkende factor op te nemen), iets wat Deutsche Bahn en SNCF met het toepassen van Yield-management bij de Sparpreise, resp. PREM-tickets wat zorgvuldiger toepassen. Al denk ik wel dat een grote groep al op vrijdagavond of zaterdag al is geen reizen. We zullen zien hoe druk het morgen langs de ijzeren wegen zal zijn.

Siva Vaikuntam
6 jaren geleden

Is this 19euro for two persons?
Is it valid on 25th December?
Any ideas regarding tickets to Christmas markets?

robert
6 jaren geleden

gisteren met twee personen gebruik gemaakt van deze actie.
ideaal even naar amsterdam voor slechts 14,50 euro pp.

en niet in en uitchecken, heerlijk.
scheelt tijd met overstappen bv geldermalsen overchecken ns naar Arriva. bij drukte mis je vaak wat minuten.