fbpx

Autoslaaptrein 2012, vaker en goedkoper

11 nov 2011 15:54

De verkoop van de AutoSlaap Trein naar Italië voor seizoen 2012 is gestart. Gezien de vraag van het afgelopen seizoen is de capaciteit voor 2012 flink uitgebreid. Dat meldt Euro-Express Treincharter, de uitbater van de Nederlandse Autoslaaptrein.

De bestemming Alessandria, gelegen in Noord Italië, wordt komend seizoen al aangeboden vanaf 27 april zodat de populaire Mei vakantie meegenomen wordt. Het laatste vertrek is 28 September.
De bestemming Livorno in Toscane wordt aangeboden vanaf 1 juni tot en met laatste vertrek 31 augustus. In totaal 12 extra vertrekken naar Italië t.o.v. 2011.

Goed nieuws voor prijsbewuste consumenten. Het prijsniveau van de AutoSlaap Trein is licht verlaagd en het aantal aanbiedingen fors uitgebreid. De topper van 2011, de populaire aanbieding waarbij de auto, motor of fiets bij boeking van een retour gratis mee teruggenomen mocht worden, wordt nu ook op Livorno aangeboden en in totaal op maar liefst 13 data.

Nieuw is ook de introductie van een voordeelklasse tarief en een Mei vakantie aanbieding voor gezinnen waarbij maar liefst tot € 339,- korting gegeven wordt.

Foto: archief / een autoslaaptrein van een andere uitbater.

Foto´s van de Autoslaaptrein vanuit Düsseldorf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *