fbpx

Autoslaaptrein zomer 2011 nu al te reserveren

22 nov 2010 20:59

Ook in de zomer 2011 zal Euro-Express Treincharter (EETC) weer de bekende AutoSlaap Trein inzetten om reizigers inclusief auto naar de zon te vervoeren. In tegenstelling tot andere treinen is de autoslaaptrein nu al te boeken.

De eerste Autoslaaptrein van de zomer 2011 zal vertrekken op 3 juni 2011. Vanaf dat moment zal de trein wekelijks vanuit Den Bosch gaan rijden naar Avignon in Frankrijk en Allessandria / Genua in Italië te reizen. In het hoogseizoen (vanaf 1 juli) rijden er ook weer nachttreinen naar Livorno in Toscane. De Autoslaaptrein zal rijden tot 9 september.

Reizen zonder stres
Volgens EETC willen steeds meer vakantiegangers zonder stress en zonder files op vakantie. Ook het milieu geeft vaak de doorslag om voor de trein te kiezen. Toch is het voor heel veel vakantiegangers belangrijk om hun eigen vervoermiddel mee te nemen op vakantie om zodoende niet afhankelijk te zijn van openbaar vervoer of een huur auto. Niet alleen de "gewone auto" kan mee, maar ook een oldtimers of een cabrio kan met de trein mee.

Actie: Auto, Motor of Fiets gratis mee terug
Om het reizen per AutoSlaap trein nog aantrekkelijker te maken, heeft EETC komend zomer seizoen een actie: op een flink aantal data in juni en juli mag de auto, motor of fiets gratis mee.Voorwaarde is dat de treintickets voor 1 februari worden geboekt en er geldt: vol-is-vol.