fbpx

CityNightLine: ligplek of een bedplaats

Reizen per nachttrein: moet u kiezen voor een zitstoel, slaapstoel, ligplek of een bedplaats? Lees hieronder meer over de verschillen. Bij NS International kunt u een treinticket boeken voor de CityNightLine. Geef bij vertrektijd "avond" aan. Als u bij de reisadviezen gekozen heeft voor de CityNightLine, krijgt u een knop upgraden. Dan kunt u de keuze maken welke accomodatie u wil.

Zitplek of slaapstoel
In de CityNightLine naar Kopenhagen en Praag is er een zitrijtuig aanwezig. In de CityNightLine naar Zürich en München is er een rijtuig aanwezig met slaapstoelen. Slaapstoelen zijn net iets comfortabeler dan een gewone stoel. Zowel een zitplek als een plek voor een slaapstoel is verkrijgbaar vanaf € 29,-. Dit tarief is echter snel uitverkocht.

 

Ligplek
U kunt nu ´s nachts liggen. Dekens en bedlakens zijn in de trein aanwezig. U slaapt niet in een echt bed, maar op een bank. U heeft keuze uit een 4-persoons of 6-persoonscouchette. Onder het bed, en boven het gangpad is er bagageruimte. Dit is uitsluitend vanuit de coupe bereikbaar.

Bedplek Economy
Een bedplek is nog een stukje comfortabeler dan een ligplek. U slaapt nu op een bed. Dekbed en lakens zijn aanwezig. Daarnaast is er in uw cabine een kraantje waar u zich kunt wassen. Daarnaast krijgt u een kuipje water, om te kunnen drinken. Lees meer >

Bedplek Deluxe
Nu heeft u in uw cabine ook een eigen douche en toilet.