fbpx
Foto: (c) Dolfinarium

Dolfinarium met korting: bespaar 42%

17 mei 2018 18:41

Het Dolfinarium in Harderwijk is het allergrootste zeezoogdierenpark van Europa. Ga het avontuur aan en leer je favoriete zeedieren van dichtbij kennen. Ontdek de speelse, vriendelijke persoonlijkheid van dolfijnen, bewonder de brul van de zeeleeuw en vergroot je kennis over zeehonden, bruinvissen en zeeleeuwen. Dat kan allemaal in het Dolfinarium in Harderwijk. En een dagje uit wordt nog leuker als je kunt besparen. Daarom alle opties op een rij voor een dagje Dolfinarium met korting. Zo betaal je tot en met 28 mei 2018 bij Actievandedag.nl slechts € 15,95. Tickets geldig t/m 27 oktober 2018. Maar ook op Dolfinarium.nl kun je korting krijgen. Of op Dagtickets.nl.

Bespaar 42%!

Het Dolfinarium organiseert verschillende voorstellingen. In ‘Aqua Bella’ spelen dolfijnen de hoofdrol, maar je kunt ook walrussen bekijken in de ‘Snorshow’ of zeeleeuwen in de voorstelling ‘Avontureneiland en het magische amulet’. Het is uiteraard ook mogelijk om de dieren op eigen gelegenheid te ontdekken. In het Roggenrif leer je alles over de dieren die leven in de Noordzee, en in Onder Odiezee neem je een kijkje onderwater bij de dolfijnen en walrussen. Zwembrillen en zuurstofflessen zijn hierbij volledig overbodig! Ook kun je op zoek gaan naar krabben, kreeften, anemonen en allerlei bijzondere vissen in de Krabbenzee. Voor kinderen die lekker willen spelen en ravotten zijn er talloze speeltuinen beschikbaar. Voor de échte dierenvrienden is het zelfs mogelijk om, tegen extra betaling, bij de dolfijnen te ontbijten en te overnachten. Ook geeft het Dolfinarium de bezoekers de kans om, eveneens tegen extra betaling, met een dolfijn en/of zeeleeuw op de foto te gaan.

Foto: (c) Dolfinarium

Ontdek het Dolfinarium met korting
De entreetickets van het Dolfinarium kosten aan de kassa € 27. De tickets zijn echter ook online te bestellen via de website van het Dolfinarium. Hier kosten de tickets slechts € 16,95 met datum en € 20,50 zonder datum. Zo kun je dus al simpel en snel besparen op een dagje Dolfinarium. De toegangskaarten zijn echter nog goedkoper op diverse andere websites. Zo kun je al voor € 15,95 een toegangskaartje kopen via Actievandedag.nl, Tripper en Dagtickets.nl. Deze tickets zijn geldig tot en met 27 oktober 2018. De verkoopperiode van de kaarten bij ActievandeDag loopt tot en met 28 mei, bij Dagtickets en Tripper weten we de verkoopperiode niet.

Bied mee voor dit spetterende dagje uit 
Het is ook mogelijk om twee toegangskaarten voor het Dolfinarium met korting te kopen op VakantieVeilingen. Deze tickets kun je bemachtigen door het hoogste bod uit te brengen. Houd er echter wel rekening mee dat VakantieVeilingen bij een winnend bod altijd €5 extra servicekosten in rekening brengt. Ons advies is daarom om niet meer dan 30 euro te bieden, anders is de actie van Uitjekrant voordeliger. Op dolfinarium.nl kun je trouwens ook een bod uitbrengen. Je ziet dan vanzelf of je bod wordt geaccepteerd.

Foto: (c) Dolfinarium

Bereikbaarheid van het park
Het Dolfinarium is prima bereikbaar per trein. Met de trein reis je naar station Harderwijk. De goedkoopste treinkaartjes kun je vinden via onze prijsvergelijker. Op station Harderwijk kun je vervolgens overstappen op buslijn 103, 142, 144, 147, 148 of 159. Neem een van deze bussen en stap uit bij de halte genaamd ‘Dolfinarium’. Vanaf deze halte is het slechts vijf minuten lopen naar het park. Je kunt het gebulder van de zeeleeuwen en walrussen al horen voordat je überhaupt binnen bent! De reis naar het Dolfinarium kun je ook plannen bij GoAbout.com.

Alternatieven
Het Dolfinarium is niet het enige dagje uit in de omgeving van Harderwijk wat je voordelig kunt bezoeken. Als je bijvoorbeeld wilt genieten van een dagje Walibi met korting, reis je ook per trein naar Harderwijk (en vervolgens met de bus). Ook leuk, zeker als je dieren leuk vind, is Dierenpark Amersfoort. Zie ook onze pagina met de 11 leukste dagjes uit met korting.

Foto: (c) Dolfinarium

Foto: (c) Dolfinarium

0 0 stemmen
Artikel waardering
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Danny
6 jaren geleden

Het Dolfinarium…. bestaat dat nog? Mocht je echt dolfijnen willen zien ga dan naar Schotland, Portugal, Spanje of andere landen waar ze te zien zijn zoals het hoort en niet in veel te kleine betonnen bakken!

Danny
6 jaren geleden

En dan bedoel ik natuurlijk in het wild, in de oceaan!

Opa Roelof nijdeken
6 jaren geleden

Ik ben in het bezit van korting bonnen terwaarde van 72,00 incl een snackmenu kan ik dan deze bon voor vijf personen binnen komen of moet ik dan voor iedere persoon zo’n korting bon hebben.

J.
6 jaren geleden
Antwoord aan  Opa Roelof nijdeken

aan opa Roelof Nijdeken: je kan 1 bon gebruiken om 5 entreekaarten te kopen. Als je 5 kaarten koopt is de korting 72 euro. Als je 2 kaarten koopt is de korting van de bon 2/5 x EUR 72 = eur 28,80

j
6 jaren geleden

@opa Roelof Nijdeken: je kan 1 bon gebruiken om 5 entreekaarten te kopen. Als je 5 kaarten koopt is de korting 72 euro. Als je 2 kaarten koopt is de korting van de bon 2/5 x EUR 72 = eur 28,80