fbpx
(c) Foto: Walibi Holland

Walibi met korting: durf jij het aan?

Heb je genoeg geluierd deze zomer en ben je toe aan wat meer actie? Ga een dagje erop uit naar het attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. En een dagje Walibi Holland wordt leuker met een mooie aanbieding. En Walibi met Korting kun je simpel realiseren.

Over Walibi Holland
Walibi Holland is perfect voor waaghalzen die zich niet laten afschrikken door onvoorstelbare hoogtes, kurkentrekkers en loopings. Je kunt je uren vermaken met de spectaculaire achtbanen, waaronder de Goliath, El Condor en Xpress: Platform 13. Naast deze zogenoemde ‘thrill rides’ zijn er ook talloze keuzes voor bezoekers met minder stalen zenuwen, zoals de Splash Battle en de El Rio Grande. Ook is er een groot aanbod aan kindvriendelijke attracties: spring bijvoorbeeld aan boord van de Mini Taxi’s of draai rond in de Super Swing.

Bezoek Walibi met korting
Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang tot het park, maar een standaardticket voor volwassenen kost normaal gesproken €35,50. Gelukkig bieden een aantal websites dit dagje uit met korting aan. Ook Walibi zelf.  Zo kun je hier al tickets kopen vanat €27,50. De voordelige toegangskaarten zijn niet geldig tijdens Halloween Fright Nights dagen.
Woon je niet in de buurt van Walibi en kamp je dus met hoge reiskosten? Dan heeft de Spoordeelwinkel van de Nederlandse Spoorwegen van tijd tot tijd een combi-aanbieding voor Trein + Toegang. Deze is echter momenteel niet beschikbaar.

Toegangskaarten onder de hamer
Het is ook mogelijk om voordelige tickets te bemachtigen via de website VakantieVeilingen. Hier worden herhaaldelijk twee tickets voor volwassenen geveild. Om deze toegangskaarten in de wacht te slepen, zal je dus een bod moeten uitbrengen! VakantieVeilingen brengt helaas wel €5 servicekosten in rekening. Zorg er dus voor dat je nooit meer biedt dan €50 biedt: dan is Walibi zelf namelijk goedkoper.

Bereikbaarheid
Walibi Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: reis met de trein naar station Harderwijk, en neem daar de ‘Walibi Express’ (buslijn 247) naar het park. De voordeligste treinkaartjes vind je via onze prijsvergelijker (of maak gebruik van de combi aanbieding van de Spoordeelwinkel). Kinderen tot en met 11 jaar reizen voordelig met een Railrunner (€2,50) of Kids Vrij (€0,01). De ‘Kids Vrij’-optie is echter alleen mogelijk in combinatie met een persoonlijke ov-chipkaart. Liever niet met de trein? Dan kun je uiteraard ook altijd met de auto. Dan komen er wel parkeerkosten bij: 8 euro per auto.

Verleg je grenzen
Ben je er klaar voor om je angsten te trotseren én ze te overwinnen? Neem dan een kijkje bij die hierboven genoemde websites, bezoek Walibi met korting, en ga de strijd aan met je angsten. Je beloning? Triomf, blijdschap en een dosis adrenaline.

Alternatieven
Zie je Walibi Holland toch niet zitten? Wat denk je dan van Duinrell met Korting? Of Madurodam met Korting? Zoek je iets leuks en leerzaam voor jonge kinderen, dan is voordelig naar het Spoorwegmuseum ook leuk.

Foto’s in dit bericht zijn afkomstig van Walibi Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.