Nieuws

Gratis met de Eurostar naar Londen (en terug)? Win 2 retourtickets

Vandaag is de eerste rechtstreekse Eurostar met reizigers vanuit Londen naar Amsterdam vertrokken. De nieuwe rechtstreekse trein rijdt twee keer per dag. Vanuit Amsterdam naar Londen moet tot eind 2019 nog worden overgestapt in Brussel. Om de eerste rechtstreekse trein te vieren mag Treinreiziger.nl van Eurostar twee retourtickets naar Londen weggeven. 

Reageer op onze Facebook-pagina waarom jij zou willen winnen. Delen mag uiteraard ook. Onder de reacties kiezen we één winnaar die beide retourtickets naar Londen krijgt. Het gaat om e-tickets in de Standaard klasse (2e klas), voor een reis in de periode eind april t/m eind juli. Meedoen op Facebook kan t/m 11 april.

This post was last modified on 4 april 2018 15:21

Bekijk reacties

 • ik wil graag naar Amsterdam met de trein graag de 1 klas met 4 personen alvast bedankt

 • Geachte,

  Ik woon en werk in London en ik wil met mijn directe vijf collega's - onder wie twee andere Nederlanders - graag een dag trip naar Amsterdam maken in het weekend! Winnen we twee tickets, kunnen we met vijf de totaal prijs voor de drie andere tickets splitsen! Reclame voor een dagtrip naar Amsterdam met Eurostar!

  Hoogachtend,

  Lucas Haks

   • Wie denkt nog dat Facebook de maat der dingen is? Of dat je dat moet hebben. Verstandige mensen doen niet aan facebook. Voor overheden in Duitse deelstaten is het zelfs verboden om zelfs maar like-buttons te hebben.

  • Mijn lieve dochter Anne-Fleur heb ik vorig jaar al beloofd om naar Londen te gaan,.....door diverse omstandigheden kon dat niet doorgaan.
   Op 27 april viert ze haar verjaardag, ik weet zeker dat dit een geweldig kado voor haar (en mijzelf) zou zijn!

 • Eindelijk komt er een rechtstreekse verbinding met Londen tot stand. Dit zat 30 jaar geleden al in de planning met een nachttrein waarvoor een compleet materieelpark was gebouwd, maar die nooit is gebruikt.
  Ik wil ook graag gebruikmaken van de loting voor gratis tickets, maar heb (wil) geen facebook.
  hopelijk kan het dus ook met deze reactie

   • Gezien de hotelprijzen zou het nog best gunstig kunnen zijn en in een behoefte kunnen voorzien. Via gewoon spoor rijden maar wel door de tunnel. Lekker rustig en uitgerust ter plaatse arriveren.

   • Er werden inderdaad slaap- en ligrijtuigen gebouwd, voorzover ik weet door de Britse spoorwegen, met allerlei toepassingen omwille van de strenge (Britse) eisen omtrent brandveiligheid in de tunnel, en naar Brits profiel, met de bedoeling dat ze door locomotieven (de goederenlocs die ook gebouwd werden voor vervoer door de tunnel) getrokken zouden worden. Er waren grootse plannen voor rechtreekse nachttreinen London - Amsterdam en ik denk ook van noord-Engeland en Schotland naar de bestemmingen op het vaste land. Toen de tunnel open ging in 1994 waren die plannen nog steeds actueel. Helaas heeft iemand besloten dat die treinen niet rendabel zouden zijn en uiteindelijk werden de rijtuigen verkocht, ik weet niet meer aan wie maar ik denk de Canadezen.

    • Oh, ik heb de plannen voor de nachttrein Londen - Amsterdam wel in een folder gezien, maar nooit geweten dat ze er ook materieel voor hadden gekocht. Ik zou wel leuk vinden om die info over het materieel te vinden.

 • Ik wil helemaal niet naar Londen en terug. Blijf lekker thuis. Maar als ik die twee tickets zou winnen geef ik ze weg!

 • Afgelopen kerst met een busreis naar londen geweest. Wat was dat vreselijk. Zou het graag overdoen

  • Dat kun je dan gewoon boeken. Maar u wilt het eigenlijk niet en zou liever met de trein gaan. Dat kun j e ook gewoon boeken.

 • Een gratis ticket om te beleven om zo snel met alle comfort naar Londen te gaan. Niet lang in de bagage check, geen geslenter door de lounge en kilometers lopen naar de gate. Kost zoveel tijd, ieder jaar ga ik met studenten halve dag kwijt aan schiphol, Kids met vliegangst, rennen naar de Duitse pier. Hoe heerlijk om gewoon met 20 pubers in de trein te stappen. En voor je het weet op de plaats van bestemming te zijn. Ik have a dream😊

 • Ben een keer in londen geweest Door de lange reis maar weinig van de stad gezien deze reis zou een mooie verrassing zijn voor mijn vrouw

 • Facebook... Was daar niet wat mee? ;o)

  Ik wil graag naar Londen voor nop, maar dan wel met de Eurostar, en niet met Facebook. Op de vraag wat ik dan te verbergen heb, is mijn standaardantwoord altijd: m'n privacy!

  Kan ik op deze manier ook het heen en weer krijgen van Londen? ;o)

  • Dat is geen probleem. Ik snap de terughoudendheid. Facebook, maar ook Google weten heel veel over de gemiddelde gebruiker. Maar het is een mooi medium om mensen te bereiken. Doordat mensen enthousiast reageren, komt het ook onder de aandacht bij andere gebruikers. Dat vinden wij leuk. Dat gebeurd in veel mindere mate bij e-mail of reacties op deze site.

 • Als het je om recensies voor de rit te doen is, voorzie ik je graag van eentje. Ik reis op 24 april in Standard class van Londen naar Amsterdam en 14 dagen later opnieuw, maar dan in Standard Premier. Ik deel graag mijn bevindingen op deze website.

  • Recensies zijn altijd welkom (hildebrand@treinreiziger.nl), ik ben benieuwd naar je ervaring. Het is eigenlijk wat we Eurostar hebben aangeboden, voor ons leuk om iets weg te kunnen geven, voor hun leuk om hun nieuwe dienst onder de aandacht te brengen.

 • Ik vind vliegen of een bootreis vteselijk dus ik zou dit wel graag willen winnen om samen met mijn man te gaan

Share

Recent Posts

Trein naar Berlijn, vanaf € 10 met GoVolta: een betaalbare reiservaring

Vanaf 1 mei 2024 wordt reizen naar Berlijn een stuk toegankelijker en betaalbaarder dankzij de…

19 uur terug

Denkend aan Zwitserland of liever Reizend naar Zwitserland?

Terwijl het televisieprogramma "Denkend aan Zwitserland" van Omroep Max de harten van vele Nederlanders verovert,…

1 dag terug

Vakantie Zwitserland per trein? Tips en tricks

Zwitserland, bekend om zijn adembenemende landschappen, knusse bergdorpjes en efficiënte treinnetwerk, is de perfecte bestemming…

1 dag terug

Nieuw vervoersplan bij extreem winterweer moet ervoor zorgen dat deel van alle treinen kan blijven rijden

Een nieuw collectief vervoersplan van treinvervoerders moet ervoor zorgen dat zo'n 15 procent van alle…

2 dagen terug

Bijna helft van alle IC Direct-treinen op HSL vertraagd door werkzaamheden en problemen op spoor

De afgelopen maand was 47 procent van alle IC Direct-treinen op de HSL (Breda-Rotterdam-Amsterdam) vertraagd,…

3 dagen terug

Reserveren verplicht voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel

Wil je met de trein naar Duitsland? Als je gebruik maakt van de ICE Amsterdam-…

3 dagen terug