fbpx

Gratis met de Eurostar naar Londen (en terug)? Win 2 retourtickets

Vandaag is de eerste rechtstreekse Eurostar met reizigers vanuit Londen naar Amsterdam vertrokken. De nieuwe rechtstreekse trein rijdt twee keer per dag. Vanuit Amsterdam naar Londen moet tot eind 2019 nog worden overgestapt in Brussel. Om de eerste rechtstreekse trein te vieren mag Treinreiziger.nl van Eurostar twee retourtickets naar Londen weggeven. 

Reageer op onze Facebook-pagina waarom jij zou willen winnen. Delen mag uiteraard ook. Onder de reacties kiezen we één winnaar die beide retourtickets naar Londen krijgt. Het gaat om e-tickets in de Standaard klasse (2e klas), voor een reis in de periode eind april t/m eind juli. Meedoen op Facebook kan t/m 11 april.

38 gedachten aan “Gratis met de Eurostar naar Londen (en terug)? Win 2 retourtickets”

 1. rozemarina schreef:

  ik wil graag naar Amsterdam met de trein graag de 1 klas met 4 personen alvast bedankt

 2. Lucas Haks schreef:

  Geachte,

  Ik woon en werk in London en ik wil met mijn directe vijf collega’s – onder wie twee andere Nederlanders – graag een dag trip naar Amsterdam maken in het weekend! Winnen we twee tickets, kunnen we met vijf de totaal prijs voor de drie andere tickets splitsen! Reclame voor een dagtrip naar Amsterdam met Eurostar!

  Hoogachtend,

  Lucas Haks

  1. Anoniem schreef:

   Lezen blijft lastig. Je moet reageren op de facebook-pagina.

   1. dries molenaar schreef:

    Wie denkt nog dat Facebook de maat der dingen is? Of dat je dat moet hebben. Verstandige mensen doen niet aan facebook. Voor overheden in Duitse deelstaten is het zelfs verboden om zelfs maar like-buttons te hebben.

  2. Erwin Wessels schreef:

   Heb je dit ook al geplaatst als reactie op het bericht op de Facebook pagina van Treinreiziger.nl?

   https://www.facebook.com/treinreiziger/

  3. Dicky Berk schreef:

   Mijn lieve dochter Anne-Fleur heb ik vorig jaar al beloofd om naar Londen te gaan,…..door diverse omstandigheden kon dat niet doorgaan.
   Op 27 april viert ze haar verjaardag, ik weet zeker dat dit een geweldig kado voor haar (en mijzelf) zou zijn!

 3. HN de Leeuw schreef:

  Eindelijk komt er een rechtstreekse verbinding met Londen tot stand. Dit zat 30 jaar geleden al in de planning met een nachttrein waarvoor een compleet materieelpark was gebouwd, maar die nooit is gebruikt.
  Ik wil ook graag gebruikmaken van de loting voor gratis tickets, maar heb (wil) geen facebook.
  hopelijk kan het dus ook met deze reactie

  1. dries molenaar schreef:

   Welk materieel park?

   1. dries molenaar schreef:

    Gezien de hotelprijzen zou het nog best gunstig kunnen zijn en in een behoefte kunnen voorzien. Via gewoon spoor rijden maar wel door de tunnel. Lekker rustig en uitgerust ter plaatse arriveren.

   2. Ton M schreef:

    Er werden inderdaad slaap- en ligrijtuigen gebouwd, voorzover ik weet door de Britse spoorwegen, met allerlei toepassingen omwille van de strenge (Britse) eisen omtrent brandveiligheid in de tunnel, en naar Brits profiel, met de bedoeling dat ze door locomotieven (de goederenlocs die ook gebouwd werden voor vervoer door de tunnel) getrokken zouden worden. Er waren grootse plannen voor rechtreekse nachttreinen London – Amsterdam en ik denk ook van noord-Engeland en Schotland naar de bestemmingen op het vaste land. Toen de tunnel open ging in 1994 waren die plannen nog steeds actueel. Helaas heeft iemand besloten dat die treinen niet rendabel zouden zijn en uiteindelijk werden de rijtuigen verkocht, ik weet niet meer aan wie maar ik denk de Canadezen.

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Oh, ik heb de plannen voor de nachttrein Londen – Amsterdam wel in een folder gezien, maar nooit geweten dat ze er ook materieel voor hadden gekocht. Ik zou wel leuk vinden om die info over het materieel te vinden.

 4. Fons van der Jagt schreef:

  Ik wil helemaal niet naar Londen en terug. Blijf lekker thuis. Maar als ik die twee tickets zou winnen geef ik ze weg!

 5. Hester schreef:

  Afgelopen kerst met een busreis naar londen geweest. Wat was dat vreselijk. Zou het graag overdoen

  1. dries molenaar schreef:

   Dat kun je dan gewoon boeken. Maar u wilt het eigenlijk niet en zou liever met de trein gaan. Dat kun j e ook gewoon boeken.

 6. Nicole koper schreef:

  Een gratis ticket om te beleven om zo snel met alle comfort naar Londen te gaan. Niet lang in de bagage check, geen geslenter door de lounge en kilometers lopen naar de gate. Kost zoveel tijd, ieder jaar ga ik met studenten halve dag kwijt aan schiphol, Kids met vliegangst, rennen naar de Duitse pier. Hoe heerlijk om gewoon met 20 pubers in de trein te stappen. En voor je het weet op de plaats van bestemming te zijn. Ik have a dream😊

  1. dries molenaar schreef:

   Ja, leuk voor de andere passagiers.

 7. Peter anthonissen schreef:

  Ben een keer in londen geweest Door de lange reis maar weinig van de stad gezien deze reis zou een mooie verrassing zijn voor mijn vrouw

  1. dries molenaar schreef:

   Vooral als zij thuis zou blijven…

 8. vlecht schreef:

  Facebook… Was daar niet wat mee? ;o)

  Ik wil graag naar Londen voor nop, maar dan wel met de Eurostar, en niet met Facebook. Op de vraag wat ik dan te verbergen heb, is mijn standaardantwoord altijd: m’n privacy!

  Kan ik op deze manier ook het heen en weer krijgen van Londen? ;o)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is geen probleem. Ik snap de terughoudendheid. Facebook, maar ook Google weten heel veel over de gemiddelde gebruiker. Maar het is een mooi medium om mensen te bereiken. Doordat mensen enthousiast reageren, komt het ook onder de aandacht bij andere gebruikers. Dat vinden wij leuk. Dat gebeurd in veel mindere mate bij e-mail of reacties op deze site.

 9. Annemiek schreef:

  Als het je om recensies voor de rit te doen is, voorzie ik je graag van eentje. Ik reis op 24 april in Standard class van Londen naar Amsterdam en 14 dagen later opnieuw, maar dan in Standard Premier. Ik deel graag mijn bevindingen op deze website.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Recensies zijn altijd welkom (hildebrand@treinreiziger.nl), ik ben benieuwd naar je ervaring. Het is eigenlijk wat we Eurostar hebben aangeboden, voor ons leuk om iets weg te kunnen geven, voor hun leuk om hun nieuwe dienst onder de aandacht te brengen.

 10. Truus schreef:

  Ik vind vliegen of een bootreis vteselijk dus ik zou dit wel graag willen winnen om samen met mijn man te gaan

 11. Pepijn schreef:

  Ik ben heel benieuwd of daar een kat op mee mag?(ingeent, gechipt, met dierenpas, en in een kenneltje natuurlijk)
  Desnoods koop ik een extra stoel voor haar.
  Anders wordt het toch weer de ferry.

 12. Ivo schreef:

  Ik wil graag met mijn zoon (13) naar Londen, om daar – voor het eerst- zijn favoriete voetbalclub Chelsea te zien spelen!

 13. Arjan Krabbenbos schreef:

  Ja twee tickets winnen sla ik zeker niet af.Dan kan ik mijn moeder meenemen op reis met de trein. Dat heb ik al geen tijden meer gedaan en het lijkt me ook een enorme verassing voor haar! fijn een weekend met de trein vanaf Rotterdam ar Londen en terug. Bovendien heb ik zelf nooit in de E320 gezeten wel in de andere Eurostars van Alstom die niet naar en van Nederland rijden!

 14. Mieke de bruin schreef:

  Heerlijk om van Heerenveen naar Londen te gaan hotel en weer rustig terug

 15. Mieke de bruin schreef:

  Dat zo een heerlijk uitje zijn
  We treinen veel op actie,s

 16. Harry schreef:

  Voor Nicole, de Nightjet Ddorf-Innsbruck voor de Duitse taal en Innsbruck eo heeft zo veel te bieden.

 17. Bert van de Belt schreef:

  ja leuk uitstapje ,even evenement
  er bij zoeken leuk voor uitzicht

 18. Malinda Archer schreef:

  Ik ben twee keer naar Engeland geweest met de boot de laatste keer was geen succes. Ik ben erg benieuwd en nieuwsgierig hoe het is met de trein. Ik wil graag 2 kaartjes willen winnen en dom een avontuur aan te gaan met mijn nichtje die nog nooit naar engeland is geweest

 19. M.Feltsadas schreef:

  Ik heb n klein hondje (shih tsu).mag hy mee met de trein.?

 20. Ellen Maessen schreef:

  Ik zou heel graag de kaartjes willen winnen. Mijn vriend en ik zijn nu 1.5jaar samen en we zijn nog niet met zijn 2 een weekend weg kunnen gaan. Enerzijds financieel en om lichamelijke redenen en anderzijds omdat ik vliegangst heb en hij graag naar verre plekken wilt gaan. Toevallig dat hij mij laatst wilde verassen met een citytrip naar Londen, maar het treinkaartje was in verhouding zo duur dat hij vond dat we beter kunnen vliegen. Als we de tickets winnen kunnen we eindelijk de citytrip maken en dan hoef ik niette vliegen. 3 keer geprobeerd maar zonder succes.

  Dat wordt duimen. X

 21. Monique schreef:

  Mijn dochter (16) doet dit jaar eindexamen. Ik heb haar beloofd dat als ze slaagt wij samen naar Londen gaan, omdat ze dit zo graag wilt! Met de trein zou perfect zijn!

 22. Yonne Heijnen schreef:

  Mijn man en ik wonen sinds 3jaar in Amsterdam en ik ben daardoor een liefhebber van reizen met de trein geworden.
  En zou graag met mijn man en de trein trein naar Londen gaan.

 23. Victor schreef:

  Lijkt ons leuk!!!!!!!👍👍👍👍😄

 24. Sabine meesters schreef:

  ja ik wil dolgraah met de trein naar london.
  dan kan ik mijn vriend eindelijk aan mijn vader voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *