fbpx
Foto: Julianatoren

Julianatoren met korting: bespaar tot € 7,50 p.p.

De zomer is weer begonnen. Dat betekent zwemmen, ijsjes, barbecues en bovenal: vakantie. Na een jaar lang hard gewerkt te hebben, heb je nu zeeën van vrije tijd. Wat is er nou leuker om in die vrije tijd een dagje weg te gaan met het hele gezin? Dan is het familiepretpark Julianatoren misschien wel wat voor jou en je gezin. Je kinderen zullen je ongetwijfeld dankbaar zijn! Pretparken kunnen over het algemeen helaas bijzonder prijzig zijn. Vrees echter niet! Het is namelijk mogelijk om kaartjes voor de Julianatoren met korting te scoren. Bij Uitjekrant krijg je 16% korting en bij ActievandeDag (t/m 7 juli 2018) zelfs 34%.

Info & Bestellen

Juliantoren: het leukste pretpark voor het hele gezin

Doorsnee pretparken zijn leuk, maar niet altijd even geschikt voor de allerkleinsten. Achtbanen met tientallen schroevendraaiers en loopings, angstaanjagende spookhuizen en razendsnelle wildwaterbanen – deze attracties zijn niet alleen eng, maar vaak wegens veiligheidsredenen ook nog eens ontoegankelijk voor kinderen die kleiner zijn dan een bepaalde lengte. Niet geschikt voor de kleinste kindjes dus! Julianatoren is een pretpark speciaal voor de allerkleinsten. Met maar liefst meer dan 60 attracties hebben kinderen van 2 tot en met 10 jaar de dag van hun leven. In het pretpark vind je allerlei soorten attracties. Stap in de kleurrijke achtbaan of geniet van het mooie uitzicht in het reuzenrad. Heeft je kleine jongen of meid het niet zo op hoogtes? Maak een ritje op een echt paard of ga van de reuzenglijbaan. Ben je moe van al die ritjes in de achtbaan of het reuzenrad? Neem dan plaats bij één van de vele spectaculaire shows of neem een kijkje bij een evenement. In de Julianatoren is van alles te doen!

Ontdek de Julianatoren met korting

Kaartjes voor de Julianatoren kosten doorgaans € 22,50. Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Ben je een echte koopjesjager en kan een korting of aanbieding jouw dagje uit nóg leuker maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Zo verkoopt ActievandeDag t/m 7 juli tickets voor de Julianatoren met 34% korting. Daardoor betaal je slechts € 14,95. Dat scheelt dus ruim € 7,50 per ticket. Ben je met vier personen? Dan heb je dus al snel 30 euro bespaard!

Ben je te laat voor deze actie? Niet getreurd. Ook Uitjekrant heeft tickets voor de Julianatoren met korting. Bij Uitjekrant betaal je 19 euro per persoon. Dat komt neer op een korting van 16%. Wel moet je bij Uitjekrant 1,50 euro administratiekosten betalen. Daardoor kun je misschien net zo goed bij de Julianatoren zelf tickets kopen met korting. Dan betaal je € 20,50 per persoon, maar heb je geen administratiekosten. Ben je lid van de ANWB? Dan kun je ook daar kijken of je korting kunt krijgen. Soms kun je als ANWB-lid € 3,50 besparen.

Reis naar Julianatoren met de trein

Het familiepretpark Julianatoren is te vinden in Apeldoorn. Wil je je auto het liefst een dagje thuis laten staan? Geen probleem! Gelukkig is het pretpark eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Allereerst neem je de trein naar Apeldoorn. Apeldoorn heeft een directe verbinding met de steden op de trajecten Den Haag-Enschede, Schiphol-Enschede en Amsterdam-Deventer. Eenmaal op het station van Apeldoorn aangekomen, neem je de bus naar de Julianatoren. Je kunt kiezen tussen bus 102 (richting Amersfoort) en 104 (richting Harderwijk). De Julianatoren heeft een eigen bushalte. Het ritje duurt slechts 10 minuten.

Foto’s: © Julianatoren