fbpx
Foto: Julianatoren

Met de trein naar de Julianatoren

Een leuk en voordelig dagje weg met kinderen? Dan is de Julianatoren in Apeldoorn een goed idee. Met meer dan 60 attracties is hier van alles te doen voor kinderen. Handig: de Julianatoren is goed bereikbaar met het openbaar vervoer! Je reist met de trein naar Apeldoorn en daarna nog ongeveer 10 minuten met de bus.

Tickets met korting

Voor wie is de Julianatoren geschikt?

De Julianatoren richt zich op kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Voor hen is er van alles te doen. Wat denk je bijvoorbeeld van de reuzeglijbaan? Of kruip je liever achter het stuur in een coole jeep en ga je op safari? Als dat niet spannend genoeg voor je is, zijn er ook nog tal van andere attracties. Bijvoorbeeld Jul’s Rollerskates met een duizelingwekkende vaart. Met meer dan 60 attracties is er bij de Julianatoren in Apeldoorn genoeg te beleven. En alsof dat niet genoeg is, zijn er daarnaast nog eens shows.

Wanneer is de Julianatoren geopend? 

De Julianatoren in Apeldoorn is geopend van 2 april 2017 t/m 5 november 2017. In het hoogseizoen (21 april t/m 10 september 2017) is de Julianatoren dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is de Julianatoren niet dagelijks geopend. De openingstijden zijn van 10:30 uur t/m 17:00 uur.

Hoe is de Julianatoren per trein bereikbaar? 

Met de trein reis je naar station Apeldoorn. Dankzij de intercity’s Den Haag – Enschede, Schiphol – Enschede en Amsterdam – Deventer kun je vanuit veel grote steden rechtstreeks met de trein naar Apeldoorn. Daarnaast rijden er ook Sprinters en regionale treinen (vanuit Zutphen) naar deze stad. Bus 102 en 104 brengen je vanaf het station naar de Julianatoren. Deze buslijnen rijden ieder elk uur, zo verzorgen ze samen een halfuursdienst. Lijn 102 rijdt richting Amersfoort, 104 richting Harderwijk. Na een busrit van ongeveer 10 minuten stopt de bus bij de halte Julianatoren. De pret kan direct beginnen!

Kan ik korting krijgen bij de Julianatoren? 

Ja! Als je alvast online een ticket koopt, krijg je 2 euro korting bij de Julianatoren. Daarnaast zijn er regelmatig andere aanbiedingen.

Wat kost een toegangskaartje? 

Vanaf 2 jaar betaal je voor een toegangskaartje aan de poort 22,50 euro. Maar wie slim is, koopt vooraf online een ticket voor de Julianatoren. Op die manier bespaar je 2 euro en betaal je slechts 20,50 euro.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
1 jaar geleden

Het is inmiddels 2022 ipv 2017