fbpx

Korting Slagharen: pretpark + trein voor € 28

VERLOPEN. Zin in een dagje erop uit? Dan is attractiepark Slagharen een leuk idee. Helemaal als een bezoek aan Slagharen met korting kan. En dat kan nu: Trein + Toegang Slagharen 28 euro. Deze actie is te koop t/m 30 april en kan gebruikt worden t/m 31 mei 2017.

Info & Bestellen

Als je een dagje weg wil met kinderen, is pretpark Slagharen ideaal. Helemaal met de mei vakantie in het vooruitzicht. Dit park bevat meer dan dertig spannende attracties en shows. Vanaf 13 april opent attractiepark Slagharen zelfs de eerste triple launch achtbaan van Nederland, de Gold Rush. Deze nieuwe achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen en gaat twee keer over de kop. Maar ook voor jongere kinderen, die nog niet zulke waaghalzen zijn, zijn er diverse attracties. Jong en oud kunnen zich hier dus prima vermaken.

Foto: (c) Attractiepark Slagharen

Trein + Pretpark Slagharen: 28 euro

Korting Slagharen via de combi aanbieding van de Spoordeelwinkel. Dat maakt een bezoek aan het pretpark nog leuker. Wie aan de kassa tickets koopt, betaalt tot 27,50 euro. Maar dan heb je nog geen treinkaartje, en moet je nog betalen voor de bus. Dat is bij de aanbieding van de Spoordeelwinkel anders. Voor slechts 28 euro heb je toegang tot pretpark Slagharen, en is de treinreis van en naar het attractiepark inbegrepen. En dat zelfde geldt voor het busvervoer vanaf Hardenberg, Coevorden of station Hoogeveen. Kinderen t/m 11 jaar betalen 16 euro.

Dit is er inbegrepen bij deze actie:

  • Dagretour vanaf een station naar keuze naar Hardenberg, Coevorden of Hoogeveen.
  • Busvervoer vanaf Hardenberg, Coevorden of Hoogenveen naar Slagharen en weer terug.
  • Toegang tot pretpark Slagharen

Doordeweeks mag de treinreis naar pretpark Slagharen niet voor 9:00 uur beginnen. In het weekend geldt die beperking niet. Je ontvangt na aankoop vouchercodes voor de tickets per e-mail. Die dien je voordat je op pad gaan te verzilveren. Dat kan t/m 31 mei. De aanbieding is niet te gebruiken op Koningsdag (27 april). De e-tickets moeten worden uitgeprint. Wil je ook genieten in het waterpark Aqua Mexicana? Dan moet je een toeslag van 8 euro betalen. In Aqua Mexicana vind je slingerende glijbanen, buitenstrand en een waterspeeltuin voor de kleintjes. Verder een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Afbeelding: (c) Attractiepark Slagharen

Korting Slagharen: hoeveel bespaar je precies?

Hoe groot is de korting bij Slagharen nu precies? Dat hangt af waar je vandaan komt en de grote van je gezelschap. Laten we een volwassene met een kind uit Utrecht als voorbeeld nemen. Een dagretour Utrecht – Hardenberg kost normaal iets meer dan 40 euro. Nu kun je daar altijd op besparen door een goedkoop treinkaartje te kopen, maar dan nog altijd betaal je 19 euro. Voor het kind (t/m 11 jaar) kost de treinreis 2,50 euro. De busrit vanaf Hardenberg naar attractiepark Slagharen kost met de ov-chipkaart 5,14 euro. Voor een kind is dat iets voordeliger, 3,40 euro. De prijs aan de kassa varieert bij dit pretpark per dag, tussen de 15 euro en 27,50 euro. Dat betekent dat je voor een volwassene minimaal 39,14 euro kwijt zijn, en als je pech hebt en geen gebruik maakt van een treinactie je zelfs tot 72,81 euro voor een volwassene betaalt. Bij een kind varieert dit tussen de 20,90 euro en 33,40 euro. Met deze actie kun je dus fors besparen en loopt de korting op Slagharen en de treinreis op tot meer dan 50%!

Met de trein naar pretpark Slagharen

Als je met de trein naar Slagharen wilt, is het goed om te beseffen dat Slagharen zelf geen treinstation heeft. Voor iedereen die ten zuiden van Zwolle woont, reist in de meeste gevallen het snelst via station Hardenberg. Vanaf Hardenberg vertrekt Syntus buslijn 30 richting het attractiepark. Deze bus heeft Hoogeveen als eindbestemming. Je kunt ook via Coevorden reizen, en vanaf Coevoerden met de bus. Dan gebruik je lijn 29. Woon je in Noord-Nederland? Dan kun je meestal het beste reizen via station Hoogeveen. Vanaf station Hoogeveen brengt lijn 30 je naar attractiepark Slagharen. De eindbestemming van deze bus is Hardenberg. Zowel lijn 29 en 30 rijdt op de meeste momenten 2x per uur.

Binnenkort Dagje Uit Planner:

Treinreiziger.nl zal voortaan vaker aandacht besteden aan leuke dagjes uit met de trein. Binnenkort lanceren we zelfs een Dagje Uit vergelijker, waarin een groot aantal dagjes weg zitten. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. De vergelijker zal namelijk zowel rekening houden met de prijs van een treinkaartje, als de toegang. Dierentuinen, attractieparken, musea en andere populaire bestemmingen van een dagje weg zullen te vinden zijn in de nieuwe Dagje Uit planner.