fbpx

Lang weekend geen treinverkeer mogelijk Den Bosch – Eindhoven, Tilburg

06 jul 2012 15:03

Door werkzaamheden van ProRail is er gedurende een lang weekend geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en het zuiden (richting Eindhoven en Tilburg).

De werkzaamheden betreffen onder andere het vernieuwen van drie wissels in Vught en het vernieuwen van het wegdek van een overweg. Hierdoor rijden de treinen tussen Den Bosch en Boxtel niet van zaterdag 7 tot en met dinsdag 10 juli en de treinen tussen Den Bosch en Tilburg niet van zaterdag 7 tot en met maandag 9 juli.

Veranderde bestemmingen
Alle treinen die in Den Bosch aankomen vanuit Utrecht en Nijmegen eindigen daar. Vanuit de richting Eindhoven rijden de Intercity´s uit Maastricht en Heerlen tot Boxtel. Tussen Boxtel en Den Bosch rijden snel- en stopbussen. Tussen Tilburg en Den Bosch rijden ook snelbussen (maar daar zijn sowieso geen tussenliggende stations).

Fyra
Dit weekend en dinsdag is Fyra toeslagvrij, dus reizigers tussen Amsterdam en Eindhoven kunnen dan zonder problemen deze trein gebruiken om om te reizen.

Andere werkzaamheden
Dit weekend zijn er ook nog veel andere werkzaamheden, onder andere tussen Den Haag Centraal en Leiden Centraal, Den Haag HS en Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal en Amersfoort. Alle aanpassingen zijn in de Reisplanner van de NS te vinden.