fbpx

Leukste reisverhalen in ruil voor gratis treintickets naar Keulen

02 aug 2010 14:47

Vanwege het vijfjarige bestaan van deze website, stelt treinreiziger.nl iedere maandag van augustus gratis treintickets ter beschikking. Deze maandag: twee treintickets naar Keulen. Omdat iedereen wel gratis naar Keulen wil, worden de tickets vergeven aan het tweetal met het leukste reisverhaal.

Aantal ingezonden reisverhalen: 12 (zaterdag 8 augustus 18:00 uur)

Hoe werkt de actie?
1. Stuur een e-mail met je leukste / spannendste / meest opmerkelijke treinreisverhaal naar gratistickets@treinreiziger.nl. Vermeld in de e-mail je naam (voor + achternaam) en woonplaats.
2. Je kunt alleen meedoen als wij je in het vervolg ook een e-mail mogen sturen over gratis treintickets.
3. De treinreisverhalen kunnen op treinreiziger.nl geplaatst worden. 
4. Door de redactie van treinreiziger.nl wordt gekozen welk reisverhaal het leukst is. Deze persoon krijgt treinticket naar Keulen.
5. De treintickets worden in overleg geboekt. De tickets zullen treingebonden zijn. Retour mag op dezelfde dag, hoeft niet. De tickets worden tegen het Super-Discount tarief  (€ 38 euro per persoon retour).

Reageren kan tot en met zondag 8 augustus. Maandag 9 augustus wordt de winnaar bekend.

Wat voor reisverhalen mogen het zijn?
Dat maakt niet uit. Als het maar reisverhalen zijn die zich rondom het spoor afspelen en het moet waargebeurd zijn. Het maakt niet uit of het lang of kort geleden is en of het nu om een positieve of negatieve reiservaring gaat. Wel wordt het gewaardeerd als er aangegeven wordt wanneer en waar de reiservaring zich heeft afgespeeld. Er is geen minimum of maximum lengte voor het reisverhaal.