fbpx

Na Ski-Trein en Alpen Expres nu ook Ski-Thalys boekbaar

12 sep 2013 11:02

Ook dit jaar kunnen wintersporters weer rechtstreeks per trein op vakantie. De Ski-trein en Alpen Expres zijn traditiegetrouw als eerste boekbaar. Treintickets voor de speciale Ski-Thalys van Amsterdam naar de Franse alpen zijn sinds vandaag – 12 september 2013 – ook weer boekbaar.

In juni is de verkoop al van start gegaan van de Ski-Trein en Alpen Expres. Deze nachttreinen rijden vanuit Utrecht via Den Bosch en Venlo rechtstreeks naar de Oostenrijkse alpen. Bijvoorbeeld naar Zell am See, Innsbruck en Landeck. 

Wintersport trein: vanaf 80 euro retour
Ook zijn er transfers naar Italiaanse wintersportplaatsen. Een retourtje naar de Oostenrijkse alpen is met de Ski-Trein al mogelijk vanaf 80 euro (zitplek). Bij de Alpen Expres is een retourtje mogelijk vanaf 125 euro (ligplek). Het goedkope tarief is alleen op specifieke dagen te boeken. De Ski-Trein en de Alpen-Expres rijdt iedere week vanaf vrijdagavond 20 december. De laatste nachttreinen vertrekken op 21 maart weer terug naar Nederland.

Ski-Thalys
De Ski-Thalys rijdt van 21 december 2013 tot en met 29 maart 2014 elke zaterdag vroeg in de ochtend vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. D
e snelle Ski-Thalys brengt reizigers in amper 7,5 uur vanuit Rotterdam naar het Franse Bourg St. Maurice. 

Enkeltje Ski-Thalys vanaf 59 euro
De treintickets naar Franse Alpen voor de Ski-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro per enkele reis (No-Flex tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf 99 euro (Semi-Flex tarief). Nieuw dit jaar is het speciale ‘Snow-flake’ tarief. Tickets die vóór 29 september geboekt worden voor een reis naar de sneeuw in januari, zijn vanaf 59 euro te verkrijgen.