fbpx

NS Blokker Dagkaart (voorjaar 2013)

Blokker heeft opnieuw een NS Dagkaart-actie. Net als in januari kost de dagkaart slechts 17 euro. De kaart wordt verkocht t/m 28 april in de winkels en op Blokker.nl en is te gebruiken in de periode 15 april t/m 23 juni 2013, echter niet op Koninginnedag (30 april).

De NS-dagkaart die bij Blokker te koop is, is geldig voor één persoon en alleen in de 2e klas. De NS-Blokkerdagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Veolia, Breng en Syntus. Zoals gebruikelijk moet er voor de Fyra en de ICE een toeslag worden gekocht. In de Thalys en City Night LIne is de dagkaart niet geldig.

Niet geldig voor 9:00 uur
Er is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) nog een belangrijke beperking: dan mag de kaart niet voor 09:00 worden gebruikt. Op zaterdag en zondag mag er de gehele dag gereisd worden, dus ook vóór 09:00 uur. Op 30 april is de NS-dagkaart niet te gebruiken.

Geen restitutie
Heb je een Blokker-dagkaart gekocht maar uiteindelijk niet gebruikt? Dan heb je pech. Er vindt geen restutitie of omwisseling plaats. Bij vertraging geldt de gebruikelijke regeling Geld terug bij Vertraging.

Verzending
Voor de verzending van de dagkaart rekent Blokker.nl 0,99 euro (per bestelling). U ontvangt geen PostNL Track & Trace-code.

Railrunner
Voor kinderen is er bij Blokker geen speciale actie, maar die kunnen voordelig meereizen met een Railrunner (2,50 euro per kind). Een Railrunner is een kaartje voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, die onder begeleiding van een volwassene (18+) reizen. Een volwassene mag maximaal drie kinderen meenemen met een Railrunner. Kinderen onder de vier reizen altijd al gratis.