fbpx

Retourtje per Ski-trein vanaf 59 euro

20 okt 2010 19:15

De Ski-Trein en de Alpen Expres zijn twee directe nachttreinen naar de wintersport. Geen file, geen stress. Je vakantie start zodra je instapt. Vanaf 18 december t/m 11 maart vertrekken de treinen weer wekelijks op vrijdagavond uit Utrecht, den Bosch en Venlo naar maar liefst 87 bestemmingen in Oostenrijk en Italië.

Aan boord van De Ski-Trein verblijft de klant naar keuze in een 6 persoons zit- of Slaap coupé. De Alpen Expres biedt meer rust en comfort naast de 4- en 6 persoons ligcoupe kan men ook kiezen voor een luxe slaap comfort coupé voor max. 3 personen. Uitgerust komt men op zaterdagmorgen aan in Oostenrijk.  Vanuit diverse stations worden er vervolgens aansluitende transfers per bus geboden.

Ski-Trein extra voordelig
Deze winter is er een superscherp voordeelklasse tarief geïntroduceerd waarmee de concurrentie wordt aangegaan met de auto. Een retourticket voor De Ski-Trein is er nu al vanaf € 59.-. Voor een slaapplaats zijn de goedkoopste tickets in de Ski-Trein € 20 duurder.

Alpen Expres
Voor de Alpen Expres is er al een retourtje vanaf € 89,-. Deze supervoordelige tarieven zijn nu ook beschikbaar voor de hoogseizoen vertrekken 25 december en 1 januari

De goedkope tarieven zijn beperkt beschikbaar.