fbpx

Spoorkaart 2014 – ook als poster

18 dec 2013 16:42

De nieuwe spoorkaart van de dienstregeling 2014 is weer beschikbaar. De Spoorkaart is een initiatief van Movin Systems, die de kaart sinds 2007 jaarlijks maakt. Dit keer komt de Spoorkaart in samenwerking met Treinreiziger.nl ook beschikbaar als A1 poster.

De A1 poster (84 x 59 cm) van de Spoorkaart 2014 zal waarschijnlijk medio 2014 beschikbaar komen. Op dat moment hoopt Treinreiziger.nl een kleine webshop te starten met enkele andere spoorgerelateerde producten. Precieze details zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal de verkoopprijs op circa zes euro neerkomen. Wie interesse heeft in een A1 poster van de Spoorkaart kan mailen naar [email protected]. Je krijgt dan als eerste te horen wanneer je de poster kunt bestellen.

Natuurlijk kan je de Spoorkaart 2014 nu alvast downloaden. De mag echter alleen voor eigen gebruik. Voor groot gebruik, professioneel of commercieel gebruik is de toestemming van Movin Systems nodig. Ook is het niet toegestaan om de kaart op een andere website aan te bieden.