fbpx
De Thalys op Schiphol

Thalys actie: Trein Parijs € 29

De Thalys heeft weer een mooie actie. In de periode 6 november t/m 3 december 2012 verkoopt NS International extra goedkope treintickets naar Parijs. Een enkele reis is in deze periode verkrijgbaar vanaf 29 euro. De reis moet plaatsvinden tussen 3 januari 2013 en 2 maart 2013.

Zoals vaak bij goedkope treintickets is dit tarief niet te annuleren of om te boeken. Het treinticket is alleen geldig voor de Thalystrein die u selecteert tijdens het verkoopproces. Het tarief wordt aangeboden onder de naam End of Year. Dankzij dit tarief kunt u al vanaf 58 euro retour naar Parijs. Normaal kost een ticket met de Thalystrein naar Parijs minimaal 70 euro. Vooral buiten de spitsperioden is er kans op dit goedkope tarief, dat uitsluitend in Comfort 2 wordt aangeboden.

Brussel en Antwerpen
Overigens wordt het End of Year tarief niet alleen aangeboden naar Parijs. Ook kan er met dit tarief met de Thalys gereisd worden naar Brussel of Antwerpen. Dan zijn er al treintickets vanaf 25 euro, normaal vanaf 29 euro.

Vroegboekers: 1ste minuten van Thalys
Overigens is dit niet de enige Thalys actie. Er worden tot 31 december ook iedere dag 200 zeer goedkope treintickets aangeboden onder de naam ´1ste minuten van Thalys´. Hiermee kan al vanaf 25 euro met de trein naar Parijs gereisd worden. Dit tarief wordt echter alleen aangeboden in de periode 91 dagen tot 81 dagen voor vertrek, ook met een beperkte beschikbaarheid.

Thalys Musts
Tot slot heeft Thalys nog het nieuwe Musts tarief, dat aangeboden wordt voor reizen 10 tot en met 14 dagen voor vertrek. Met Thalys Musts krijgt u 60% korting op de prijs van het Flex-tarief in Comfort 1 en op de prijs van het Semi-Flex 1-tarief in Comfort 2. Ook dit tarief is niet te annuleren of om te wisselen.