fbpx
Ski-Thalys, Thalys

Tickets Ski-Thalys nu verkrijgbaar

01 sep 2010 17:29

Ook deze winter rijdt er weer een Ski-Thalys naar de Franse Alpen. Net zoals voorgaande jaren rijdt de trein tijdens het wintersportseizoen op zaterdagen. De eerste Ski-Thalys van dit seizoen vertrekt op 18 december 2010. Na 26 maart 2011 rijdt de Ski-Thalys niet meer. Vanaf dinsdag zijn tickets voor de Ski-Thalys online te koop.

Dienstregeling Ski-Thalys
De trein vertrekt zaterdagmorgen om 6:08u uit Amsterdam en rijdt daarna via Schiphol door naar Rotterdam (v. 6:58u). Vervolgens gaat de Ski-Thalys op volle snelheid door richting de Franse Alpen, waar als eerst in Chambery wordt gestopt (a. 12:36u). De eindbestemming is Bourg St. Maurice (a. 14:28u).
Terug vertrekt de trein om 16:02u uit Bourg St. Maurice, om vervolgens om 0:01u aan te komen in Rotterdam. Nog eens 40 minuten later eindigt de trein te Amsterdam.

Tarieven Ski-Thalys
Een enkele reis naar de sneeuw is verkrijgbaar vanaf € 69 per enkele reis. De goedkope tickets zijn beperkt beschikbaar en niet te annuleren. Het duurste tarief (oplopend tot € 153 per enkele reis) is tot het laatste moment beschikbaar. Eveneens behoord annuleren of omboeken dan tot de mogelijkheden. Tickets kunnen gekocht worden via NS International.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *