fbpx

Veel vertraging door diverse storingen

27 nov 2012 11:40

Dinsdag moeten treinreizigers op diverse trajecten rekening houden met vertraging. In de ochtendspits reden er maar zeer mondjesmaat treinen naar Amersfoort. Ook andere storingen ontstonden vertragingen.

De lijst van problemen:

  • Veel minder treinen rond Amersfoort door een seinstoring. Op diverse trajecten werden bussen ingezet. Vertraging: 30 tot 60 minuten. Problemen ontstonden rond kwart voor zeven en werden twee uur later opgelost.
  • Geen treinen tussen Utrecht en Ede-Wageningen en tussen Utrecht en Veenendaal Centrum. Door logistieke problemen vielen er vervolgens ook treinen uit tussen Utrecht en Schiphol en Utrecht en Breukelen. De problemen ontstonden rond kwart voor tien en werden twee uur later opgelost.
  • Door de eerdere ontregelingen blijven er tot 14:00 uur minder treinen rijden tussen Utrecht en Amersfoort. 
  • Defecte trein op de hogesnelheidslijn. Daardoor moest de Fyra tussen Rotterdam en Breda en de Thalys tussen Rotterdam en Antwerpen worden omgeleid via het normale spoor. Deze situatie startte rond 9:45 uur en werd om 12:30 uur. Ook de afgelopen dagen werd het treinverkeer op de hogesnelheidstrein al verstoord door defecte treinen.
  • Tussen Den Haag en Leiden reden dinsdagmorgen ook enige tijd minder treinen door een defecte trein.
  • Tussen Den Haag Centraal, Rotterdam Centraal en Dordrecht rijden de gehele dag minder intercity´s. Dit als gevolg van een defect wissel. Het gaat om de intercity Den Haag – Venlo die uitvalt tussen Den Haag Centraal en Dordrecht. 
  • Ook tussen Maastricht en Luik zorgt een wisselstoring dinsdagmorgen voor problemen. Er werden hier bussen in plaats van treinen ingezet. Ook de treinen Maastricht – Maastricht Randwyck vervallen.
  • Eerder op de dag vielen tussen Maastricht en Heerlen treinen uit als gevolg van uitgelopen werkzaamheden. Hier kon het treinverkeer na de ochtendspits weer hervat worden.
  • Door een aanrijding met een persoon lag het treinverkeer tussen Eindhoven en Helmond van 7 tot 10 uur ´s ochtends stil. 
  • Een bom uit de Tweede Wereldoorlog zorgde tussen korte tijd (rond het middaguur) voor vertraging tussen Arnhem en Nijmegen.
0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A Zopfi
5 jaren geleden

Ik weet niet hoe ik ergens anders moet zijn.

27 Juli hebben wij, mijn vrouw en ik, 4 1/2 uur

er overgedaan om van Vlissingen naar Gilze-Rijen
te komen.

Of op welke pagina moet ik daar voor zijn.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  A Zopfi

https://www.ns.nl/klantenservice/geld-terug/geld-terug-reguliere-reizen.html

Hier vind je meer informatie over geld terug bij vertraging, en kan je de aanvraag indienen (indien je er recht op hebt).