fbpx

Weekenddagkaart 2 personen samen 25 euro

VERLOPEN. ZOEK ACTUELE TREINAANBIEDINGEN EN TARIEVEN VIA DE TOOL. Samen met z´n tweeën goedkoop met de trein kriskras door Nederland? Dat kan met de Weekenddagkaart. Dit treinkaartje kun je kopen t/m 12 juli voor de prijs van 25 euro. De dagkaart is één dag geldig en wordt alleen online verkocht via de Spoordeelwinkel van NS.

Zoek de actuele aanbiedingen via onderstaande tool

 

Je betaalt dus omgerekend 12,50 euro per persoon. Voor deze aanbieding geldt: op = op. Het treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Veolia, Syntus, Breng en Connexxion. Je kunt, zoals de naam aangeeft, de weekenddagkaart alleen gebruiken op een zaterdag of zondag. Doordeweekse feestdagen gelden niet als weekenddagen. Een hond of fiets gelden niet als tweede persoon.

Zoals bij iedere aanbieding mag je met het kaartje niet reizen in Thalys, en betaal je in Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) een toeslag, net als bij ICE. De reis moet plaatsvinden voor of op 31 juli. De aanbieding is een scherp tarief. Ter vergelijking: als je met een Hema-treinkaartje reist, ben je voor twee personen 35 euro kwijt

Op dit moment zijn er meerdere aanbiedingen actief. Bijvoorbeeld het Avondretour, het Hema-treinkaartje en meer. Check via onze vergelijker wat voor jou de beste aanbieding is.