Home

Jumbo treinkaartjes: met spaarmunten vanaf € 22,50 euro

Na de bekende Albert Heijn-treinkaartjes (op dit moment niet beschikbaar), hebben we nu ook Jumbo-treinkaartjes. Bij de Jumbo-treinkaartjes werkt het allemaal net iets anders. Dit treinkaartje kun je kopen vanaf 22,50 euro. Tenminste, als je eerder kortingsmuntjes bij deze supermarkt hebt gespaard. Anders betaal je 25 euro. Inbegrepen is niet alleen een treinkaartje (dagretour), maar ook een lunch bij La Place.

In april en mei was het met kortingsmuntjes al mogelijk om voor 17,50 euro een treinkaartje bij Jumbo te kopen. Dat kan inmiddels niet meer. Nu kan je per treinkaartje maximaal één kortingsmuntje gebruiken. De kortingsmuntjes kon je verzamelen t/m 2 mei 2017. Die muntjes kan je gebruiken voor een dagje weg met korting, maar ook voor een treinkaartje met korting. Heb je dat niet gedaan? Dan kun je ook het Jumbo treinkaartje kopen, maar betaal je 25 euro. Met een kortingsmuntje betaal je 22,50 euro.

Waar koop ik een Jumbo-treinkaartje?

Je kunt de Jumbo-treinkaartjes niet in de supermarkt kopen. De kortingsmuntjes kun je hier omwisselen voor een goedkoop treinkaartje. Heb je geen kortingsmuntjes? Dan kun je het dagretour op dezelfde pagina zonder kortingsmuntjes kopen voor 25 euro. Na aankoop krijg je een vouchercode in je e-mail. Deze code wissel je voordat je gaat reizen in op ns.nl. Bij het inwisselen kies je een reisdatum, een traject en geef je op wie er gaat reizen. Na het verzilveren van de couponcode hoef je het treinkaartje alleen nog maar uit te printen – en de voucher voor de lunch bij La Place natuurlijk ook.

Welke voorwaarden zitten er nog meer aan deze treinactie?

Op maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9:00 uur reizen. Op zaterdag en zondag mag je de hele dag op pad. Formeel geldt de actie niet op feestdagen. Dat is omdat La Place dan niet of met beperkte capaciteit geopend is. Zoals gebruikelijk mag je met goedkope treinkaartjes geen gebruik maken van de Thalys. Als je gebruik wilt maken van de Intercity Direct of de ICE dan moet je een toeslag betalen. Bij de Intercity Direct hoef je alleen een toeslag te betalen als je reist tussen Schiphol en Rotterdam vv. Heb je geen zin om een extra toeslag te moeten betalen? Geen probleem: je kunt ook de reguliere trein nemen. Die doet er wel wat langer over.

Verder is het goed om te weten dat dit niet een NS Dagkaart is, maar een dagretour met korting. Op deze pagina lees je meer over het verschil tussen een dagkaart en een dagretour. In het kort komt het hier op neer: bij een dagretour moet je bij het verzilveren aangeven tussen welke twee stations je gaat reizen. Je mag dan niet buiten dat traject komen. Bij een dagkaart mag je kriskras door Nederland reizen. Je treinkaartje is trouwens ook geldig bij Arriva, Syntus, Connexxion en Breng (maar wel alleen in de trein).

Is dit Jumbo-treinkaartje het goedkoopst voor mij?

Wil je zeker weten of dit treinkaartje het goedkoopst voor je is? Dan kun je ook onze prijsvergelijker gebruiken. Daarin wordt het treinkaartje van La Place voor 25 euro getoond. Dit omdat wij niet weten of je wel of geen boodschappen bij de Jumbo doet. We verwachten dat de komende periode ook weer nieuwe aanbiedingen gaan komen. Download de app Treinkaartjes in de Android Play Store of in de Apple Store als je op de hoogte wil blijven van nieuwe treinacties. Dat kan ook via onze gratis nieuwsbrief.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 4 april en is op 18 april aangepast. Aanvankelijk meldde Jumbo dat het treinkaartje alleen vrijdag t/m zondag te gebruiken was. Dat is later gewijzigd. 

This post was last modified on 10 november 2020 19:57

Share

Recent Posts

NS viert 15e verjaardag OV-fiets met speciale Brabantse uitvoering (of is de fiets al ouder?)

Vanwege de 15e verjaardag van de OV-fiets krijgt de tweewieler een speciale Brabantse uitvoering. De…

6 uur terug

Reageren tijdelijk uitgeschakeld op Treinreiziger.nl

Op de website Treinreiziger.nl is de mogelijkheid om te reageren op artikelen voorlopig uitgeschakeld. Dit…

2 dagen terug

NS verkoopt ook Abellio Duitsland: in 20 jaar 260 miljoen in buitenland verloren

NS verkoopt zijn dochterbedrijf Abellio Duitsland aan de Duitse spooronderneming BeNEX, maakte het spoorwegbedrijf dinsdag…

3 dagen terug

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

1 week terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

2 weken terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

2 weken terug