fbpx

Arriva beloont Vroege Vogels met 40 procent korting op hun treinreis

12 okt 2009 11:42

Met ingang van vandaag (12 oktober) kunnen treinreizigers een Vroege Vogel Kortingkaart of een –Probeerkaart aanvragen. Dit geeft recht om met 40 procent korting te reizen op alle Arriva-treintrajecten. Voorwaarde is dat de trein een geplande aankomsttijd heeft vóór 07.30 uur.

Reizigers die al in het bezit zijn van een Arriva Kortingkaart of een NS Voordeelurenabonnement, kunnen de Vroege Vogel Kortingkaart gratis aanvragen via de speciale actiewebsite tjilp-tjilp.nl. Op dezelfde website kunnen reizigers ook een Probeerkaart aanvragen.

Nieuwe aanvragen
Vragen reizigers de bestaande Arriva Kortingkaart aan, dan ontvangen zij tijdens de actie automatisch een gratis Vroege Vogel Kortingkaart bij hun aanvraag.

De Vroege Vogel Kortingkaart en –Probeerkaart zijn te gebruiken op maandag t/m vrijdag. Ze geven geen recht op meereiskorting. De Vroege Vogel Probeerkaart is eenmalig te gebruiken. Reizigers die geen internetverbinding hebben, kunnen bij de Arriva Store een aanvraagformulier ophalen.

Deze Vroege Vogel Actie loopt van 12 oktober 2009 t/m 31 januari 2010 en is een experiment van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, de provincie Groningen en Arriva.

Voor meer informatie en de actievoorwaarden: www.tjilp-tjilp.nl