fbpx

Dineren + treinkaartje: 29 euro (oktober 2015)

Een dagje erop met de trein én lekker dineren? Dat kan al voor 29 euro. Voor vaste klanten van NS zelfs al voor 26,50 euro. Dit dankzij een leuke aanbieding van de Spoordeelwinkel. Alleen te koop in oktober. Reizen en dineren (3-gangen) mag zowel in oktober als in november.

NS heeft eerder een soortgelijke aanbieding gehad, deze keer doen er nog meer restaurants mee. In ruim 15 plaatsen kun je dineren, vaak zijn er meerdere restaurants per plaats die mee doen. De actie verloopt in samenwerking met Couverts. 

Het diner moet je wel vooraf reserveren, maar gezien het grote aanbod is het niet moeilijk om ergens een restaurant te vinden die op jouw gewenste moment kan. Het treinkaartje is doordeweeks geldig na 9:00 uur en in het weekend de gehele dag. Het betreft een dagretour, dus geldig voor een traject naar keuze. Het diner en het treinkaartje dienen op dezelfde dag gebruikt te worden. Je moet daarvoor twee e-tickets uitprinten: één voor het diner en één voor het treinkaartje. Voor IC-Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE ben je een toeslag verschuldigd. Je mag verder geen gebruik maken van de Thalys. Je kunt trouwens voor 7,50 euro extra ook kiezen voor een 1e klas treinkaartje.

De korting van 2,50 euro geldt alleen voor vaste klanten. Die korting krijg je door bij de bestelling in de stap ‘gegevens controleren’ uw 16 cijferig OV-chipkaartnummer als kortingscode in te vullen. Let op dat u geen spatie of punt achter de kortingscode plaatst!

Deze aanbieding is alleen online te koop. De verkoopinformatie kan wegvallen bij gebruik van Adblocker.

Ontvang iedere maand de beste treinaanbiedingen per e-mail.