fbpx

Elipsos naar Spanje

14 sep 2008 14:54

Elipsos is een hoteltrein naar Spanje. De nachttreinen vertrekken vanuit Parijs, Zürich en Milaan. Vanuit Parijs is zowel Madrid als Barcelona rechtstreeks bereikbaar, vanuit Zürich en Milaan alleen Barcelona. Treintickets voor de Elipsos zijn te boeken vanaf 70 euro.

Treintickets bestellen
Tickets voor de Elipsos zijn te reserveren via TGV Europe. Sommige nachttreinen rijden niet dagelijks, maar om de dag (3x per week). Vanuit Nederland is de Elipsos nachttrein Parijs – Barcelona en Parijs – Madrid het meest handig. Treintickets voor de Elipsos kunnen op de website van TGV Europe geboekt worden. Inmiddels is de site van TGV Europe iets verbeterd, en is het mogelijk om één boeking een ticket te boeken naar Barceloa of Madrid. Dit kan echter alleen vanaf de Thalys vertrek stations (Amsterdam, Schiphol en Rotterdam). TGV Europe laat verder niet zien of u een zitplek of ligplek boekt. Meer over de Elipsos >>

Comfort Elipsos
De Elipsos staan bekend als luxe nachttreinen. Vanaf 70 euro kunt u een ligplek in de Elipsos boeken. Meer weten over de Elipsos? Bekijk deze foto´s en krijg een beter beeld.