fbpx

Goedkope NS Dagkaart via Albert Heijn (AH) (maart 2015)

Zoek actuele aanbieding via onderstaande tool

 

 

(ACTIE VERLOPEN). Zoals we eerder voorspelden, kun je bij Albert Heijn (AH) weer goedkoop een NS-dagkaart kopen. Voor 17 euro kun je een hele dag (vanaf 9.00 uur) kriskras door Nederland reizen. De verkoop start maandag 9 maart. Om de dagkaart te kunnen kopen moet je de AH Bonus Folder meenemen.

De AH Dagkaart wordt geleverd via een vouchercode, die kun je inwisselen via ah.nl/ns (vanaf 9 maart beschikbaar). Na het inwisselen krijg je het treinkaartje geleverd als e-ticket. Deze moet je zelf uitprinten en is strikt persoonlijk. Je hebt dus geen ov-chipkaart nodig, maar wel een printer. Het goedkope treinkaartje is alleen geldig in combinatie met een identiteitsbewijs.

De AH NS-dagkaart kun je gebruiken in de periode 9 maart t/m 3 mei 2015, 27 april uitgezonderd. Op maandag t/m vrijdag mag de reis niet voor 9.00 uur beginnen. Op zaterdag en zondag zijn er geen tijdsbeperkingen. 

Op sommige stations zijn de ov-chipkaartpoortjes gesloten. In dat geval kun je met de barcode van het e-ticket het poortje openen. Dat werkt zo: