fbpx

Goedkope treinkaartjes: Blokker Dal Vrij Dagkaart (januari 2015)

Deze aanbieidng is verlopen, maar t/m 26 april 2015 is er wel een nieuwe soortgelijke actie te koop opBlokker.nl (op=op). Verder zal er waarschijnlijk in de eerste helft van augustus een nieuwe Blokker actie zijn (zie overzicht goedkope treinkaartjes 2015). Bekijk onze kortingspagina voor de actuele treinaanbiedingen. Hier de laatste artikelen over Blokker treinkaartjes zijn. 

Blokker begint het jaar goed met een mooie aanbieding. Voor 15,50 euro verkoopt Blokker weer een Dal Dagkaart. Dit goedkope treinkaartje is te gebruiken in de periode van 5 januari t/m 15 maart 2015 en is op werkdagen alleen buiten de spits geldig. In het weekend is de Blokker Dal Vrij Dagkaart heel de dag geldig. De verkoop loopt t/m 18 januari 2015, maar voor deze actie geldt op = op.  Behalve in de trein ook geldig bij HTM en RET.

Koop op Blokker.nl

Update 14 januari: De Blokker-treinkaartjes zijn uitverkocht op Blokker.nl, ook in veel vestigingen zijn de kaartjes niet meer beschikbaar.

De vorige Blokker-actie was op veel plaatsen binnen een week uitverkocht. Wees er dus snel bij. Je kunt het treinkaartje ook op Blokker.nl kopen. Onder de 20 euro worden er 0,99 euro verzendkosten in rekening gebracht, maar je kunt het ook ophalen in een Blokker-vestiging.

Reis buiten de spits
Het voordelige treinkaartje wordt geleverd op een wegwerp ov-chipkaart. Je hoeft dus zelf geen ov-chipkaart te hebben. Je mag op maandag t/m vrijdag reizen vóór 6.30 uur, tussen 9.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. Je kunt dit Blokker-treinkaartje ook gebruiken bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia (alleen in de trein).

Check in- en uit
Je moet met het treinkaartje wel in- en uitchecken. Kom je in het station, check je in en op de eindbestemming check je uit. Alleen als je gebruik maakt van meerdere vervoerders moet je tussentijds (op het station waar je overstapt van de ene naar de andere vervoerder) ook uit- en inchecken. Alleen bij Connexxion hoef je nog niet in te checken. Bij NS bepaalt het moment van inchecken of je wel of niet in de spits reist. 

Ook geldig bij RET en HTM
Dit is trouwens meer dan een NS-dagkaart. Je kunt er ook mee reizen met de bussen, trams en metro´s van RET (regio Rotterdam) en HTM/HTMbuzz (regio Den Haag). Nachtbussen (BOB-bus) zijn uitgezonderd. Bij HTM en RET is de dagkaart op maandag t/m vrijdag geldig na 9.00 uur. Op zaterdag en zondag de hele dag.

Toeslag
Zoals de naam aangeeft is de dagkaart één dag geldig in de periode 5 januari t/m 15 maart 2015. Door in te checken wordt de dagkaart geactiveerd voor die dag. Tussen Schiphol en Rotterdam heb je bij Intercity Direct nog wel een toeslagkaartje nodig. Dat geldt ook voor binnenlandse reizen met ICE. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een toeslagvrije trein. Het Blokker-treinkaartje is binnen Nederland ook geldig in internationale treinen, maar niet in de Thalys en City Night Line.

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie nieuwsbrief!