fbpx

Goedkope treinkaartjes: Blokker NS Dagkaart (januari 2016)

Blokker verkoopt weer goedkope treinkaartjes. Het gaat om een NS Dal Dagkaart, waarmee buiten de spits onbeperkt gereisd kan worden. Het treinkaartje is te gebruiken in de periode 4 januari t/m 6 maart en wordt tot en met 24 januari verkocht (zolang de voorraad strekt). Het Blokker-treinkaartje kost 14,95 euro.

In- en uitchecken verplicht
Het treinkaartje wordt geleverd op een wegwerp-ov-chipkaart. In- en uitchecken per vervoerder is verplicht. Op zaterdag en zondag is de NS Dal Dagkaart te gebruiken zonder tijdsbeperkingen.

Buiten de spits
Van maandag t/m vrijdag kan er ingecheckt worden vóór 6:30 uur, tussen 9:00 – 16:00 uur en na 18:30 uur (tot 4:00 uur de volgende ochtend). Als er éénmaal ingecheckt is mag je reizen totdat je uit moet checken. De bedoeling is dat je binnen 30 minuten na inchecken in de trein stapt. Check je bijvoorbeeld om 15:55 uur in, dan mag je de trein nemen van 16:05 uur. Moet je uitchecken omdat je bijvoorbeeld overstapt naar een andere vervoerder? Dan kan je dus alleen verder reizen als je buiten de spits kunt inchecken.

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

 

Toeslag
Bij reizen met ICE en Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) is er een toeslag verplicht. Je kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van de reguliere toeslagvrije intercity´s (of Sprinters). Dit treinkaartje is ook geldig in de treinen van Arriva, Syntus, Veolia, Breng en Connexxion. Alleen van de Thalys kun je geen gebruik maken.

Voorspelbaar
Ook voorgaande jaren verkocht Blokker in januari een NS Dal Dagkaart voor 14,95 euro. NS had eerder aangegeven dat de acties in 2016 minder voorspelbaar zouden worden, zowel qua verkoopperioden, verkoopkanalen als voorwaarden. 

Het Blokker treinkaartje wordt sinds 2016 niet meer online verkocht.


Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)

Otto Heinis heeft het treinkaartje deze keer verdiend. 

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
6 jaren geleden

jijsmjoskzmzjsmzmsms