fbpx

Goedkope treinkaartjes: Hema Dagkaart (november 2015)

VERLOPEN. Hema verkoopt weer goedkope treinkaartjes. Voor 17,50 euro verkoopt de winkel een NS-Dagkaart voor een volwassene. Bovendien mogen er ook twee kinderen gratis meereizen (t/m 11 jaar). Het voordelige treinkaartje wordt geleverd als e-ticket en kan gebruikt worden in de periode t/m 3 januari 2016. De verkoop loopt tot en met 22 november 2015. 

De kinderen die gratis mee mogen reizen met een volwassene hebben wel een eigen e-ticket nodig. Bij aankoop krijgt de reiziger daarom drie vouchercodes: één voor de volwassene en twee die gebruikt kunnen worden voor een kinderkaartje (voor kinderen t/m 11 jaar). Pas bij het verzilveren van de vouchercodes moet de reisdatum gekozen worden en de naam van de reiziger worden opgegeven. Het e-ticket moet worden uitgeprint en is alleen geldig in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Zoek het goedkoopste treinkaartje voor uw reis

 

Op sommige stations zijn tegenwoordig alle OV-chipkaartpoortjes gesloten. Daarom hebben de Hema-treinkaartjes een barcode waarmee indien nodig de OV-chipkaartpoortjes geopend kunnen worden. Inchecken is echter niet verplicht.

Het Hema-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook in de treinen van Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng. Je mag echter geen gebruik maken van Thalys en als je gebruik wilt maken van ICE of Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) heb je een toeslagkaartje nodig. De NS Dagkaart wordt niet verkocht bij Hema-vestigingen op treinstations. 

De treinkaartjes zijn doordeweeks geldig na 9:00 uur, op zaterdag en zondag mag je ook vóór 9:00 uur op pad.

De beste treinaanbiedingen maandelijks in je e-mail? Geef je gratis op. (Aanmelding is pas definitief na aanklikken van bevestigingsmail.)