fbpx

Goedkope treinkaartjes Hema: NS Dagkaart actie (najaar 2013)

Er is weer een NS dagkaart actie! Dit keer bij Hema. De dagkaarten worden verkocht tot en met 24 november en zijn te gebruiken voor reizen tot en met 2 februari 2014. Deze goedkope treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. De prijs bedraagt 17,50 euro. 

Een dagje onbeperkt treinen? Het kan! De Hema treinkaartjes zijn te gebruiken op maandag t/m vrijdag na 9:00 uur, en op zaterdag of zondag de gehele dag. Per NS Dagkaart mogen er twee kinderen meereizen. Dat geldt alleen voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Kinderen van 12 tot en met 17 jaar hebben een individuele dagkaart nodig, en mogen geen kinderen begeleiden.

De goedkope Hema treinkaartjes zijn binnen Nederland ook geldig bij Arriva,  Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Voor de ICE en Fyra is er een toeslag nodig. Het Hema NS-eticket is niet geldig bij Thalys en City Night Line. De dagkaarten mogen niet worden doorverkocht.

De Hema dagkaarten zijn niet te koop op de Hema winkels op stations. Bij alle andere vestigingen kunnen de treinkaartjes wel gekocht worden.