fbpx

Goedkope treinkaartjes juni 2015

Ook in juni zijn er weer diverse goedkope treinkaartjes. Zo koop je bij NUdeal al een dagretour + lunch bij de Bijenkorf voor 20 euro. Ook de Spoordeelwinkel heeft weer diverse aanbiedingen. Bijvoorbeeld een dagje Scheveningen, Amsterdam of Antwerpen. Ook kun je voordelig naar het strand met de trein. In dit overzicht de belangrijkste aanbiedingen.

Zeker weten welk treinkaartje voor jouw treinreis het goedkoopst is? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker.

Prijsvergelijker 

 

1. 1e klas dagkaart vanaf 13 euro!
UITVERKOCHT. Treinreiziger.nl bestaat 10 jaar en dat vieren we samen met NS met een exclusieve aanbieding! Voor slechts 19 euro reis je één dag in de 1e klas. Voor 10 euro extra krijg je zelfs twee dagkaarten voor de 1e klas. En voor 39 euro mag je drie dagen reizen in de 1e klas. Koop deze actie via de Spoordeelwinkel van NS.

2. Hema-treinkaartjes
Hema verkoopt weer NS-Dagkaarten! Voor 17,50 euro kan je kriskras door Nederland. VERLOPEN

3. Avondretour
NS verkoopt weer het avondretour. Deze keer voor 7 euro in de 2e klas, of 9 euro in de 1e klas. Het avondretour is geldig na 18:30 uur. Te koop bij de Spoordeelwinkel.

4. Weekenddagkaart 2 personen
Wil je reizen in het weekend? Dan reis je voor 25 euro met twee personen met de Weekenddagkaart een dag kriskras door Nederland. Dat is slechts 12,50 euro per persoon! Te koop bij de Spoordeelwinkel.

5. Dagretour NUdeal met Bijenkorf Lunch
Voor 20 euro koop je bij NUdeal een voucher voor een treinkaartje. Je moet de voucher inwisselen voor of op 30 augustus 2015. Dat is ook de uiterste datum dat de reis mag plaatsvinden. Niet alleen het treinkaartje is inbegrepen, ook een lunch bij de Bijenkorf. De verkoop loopt t/m 14 juni.

6. Dagretour Bakker Bart
Deze actie lijkt erg op NUdeal-actie, alleen moet hier de treinreis plaatsvinden voor of op 31 juli. De lunch is natuurlijk niet bij de Bijenkorf, maar bij Bakker Bart. Ook bij deze actie betaal je 20 euro. De verkoop loopt t/m 12 juli.

7. Dagje Amsterdam, inclusief GVB
De Spoordeelwinkel verkoopt een dagretour naar Amsterdam voor 22 euro. Dit is weliswaar 2 euro duurder dan de NUdeal, maar bij deze aanbieding is ook een dagkaart voor de GVB-bussen en -trams inbegrepen (niet de metro). Bij Van Dobben krijg je een croquet en een drankje.

8. Dagje Scheveningen, Zandvoort of Hoek van Holland
Naar het strand? Dan koop je voor 22 euro een treinkaartje naar Zandvoort of Hoek van Holland. Ook naar Scheveningen reis je voor 22 euro. Dan reis je vanaf Den Haag Centraal met lijn 9 naar het strand. Zoals je van de Spoordeelwinkel gewend bent is er ook een versnapering inbegrepen.

9. Seizoensretour
Drie treinkaartjes voor het weekend voor 33 euro. Dat is het Seizoensretour. Deze actie is verlengd en daardoor toch nog in juni te koop. Profiteer er van!

10. Dagje Antwerpen
Niet alleen binnen Nederland heeft de Spoordeelwinkel aanbiedingen, maar ook voor treinreizen naar België. Voor 32 euro heb je een dagretour naar Antwerpen met een lunch. Liever naar Antwerpen Zoo? Dat kan ook. Voor 39 euro heb je dan een treinkaartje + toegangskaartje.

  • Let op! Bij alle aanbiedingen mag je doordeweeks pas reizen na 9:00 uur. In het weekend is er geen tijdsbeperking. Raadpleeg de voorwaarden altijd bij de aanbieder. Mogelijk komen er gedurende maand nieuwe aanbiedingen bij.

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief!