fbpx

Goedkope treinkaartjes: overzicht november 2016

08 nov 2016 10:28

Ook in november verkopen de Nederlandse Spoorwegen verschillende goedkope treinkaartjes. Het goedkoopste kaartje is op dit moment een dagretour met snack bij Bakker Bart voor 19 euro. Hou je meer van patat of chocolade? Ook dan zijn er mooie aanbiedingen. Net als voor een dagje uit. Zie ook onze pagina Dagje weg met korting.

Dagretour met korting

Prijsvergelijker 
Vind het goedkoopste treinkaartje voor jouw reis met de prijsvergelijker. Als je naar een stad als Amsterdam, Haarlem, Maastricht, Groningen of Utrecht wilt, zijn er nog een aantal specifieke aanbiedingen. Ook die zijn opgenomen in onze vergelijkingstool. De beste aanbieding van dit moment is een weekendactie bij AH, zie hier. Verder verkoopt Hema t/m 27 november een dagretour.

De top 5 treinacties in november 2016
Voor alle acties geldt (tenzij anders vermeld): alleen te koop in november, reizen in november of december. Veel acties zijn niet te gebruiken op feestdagen. Op doordeweeks mag er na 9.00 uur gereisd, in het weekend de hele dag. Kinderen t/m 11 jaar reizen met de trein voor 2,50 euro of zelfs gratis met Kids Vrij op een persoonlijke ov-chipkaart. 

1. Dagretour met Bakker Bart-snack
Prijs: 19,- 2e klas / 26,- 1e klas
Reis heen- en terug naar een bestemming naar keuze voor 19 euro in de 2e klas, of voor slechts 7 euro extra in de 1e klas. Behalve het treinkaartje is ook een supersaucijzenbroodje bij Bakker Bart inbegrepen. Net als een drankje, waar je niet alleen mag kiezen uit een warme drank of koude drank, maar ook uit de verse sappen van Bakker Bart. Let op: deze aanbieding is alleen online te koop. Je kunt bij deze ook de kortingscode bakkerbart gebruiken, dan krijg je 2,50 euro korting. We weten alleen niet tot wanneer deze kortingscode geldig is.

2. Dagretour met Snack-menu
Prijs: 21,- 2e klas / 28,- 1e klas
Waar te koop? Online op deze pagina
In de regio Rotterdam is Bram Ladage inmiddels een begrip. Bram Ladage is de grootste ambachtelijke patatbakker van Nederland. Er zijn niet alleen vestigingen in de regio van Rotterdam, maar ook in Utrecht, Dordrecht, Delft, Zoetermeer en Den Haag zijn er inmiddels vestigingen. Bij deze deal is uiteraard een verse patat met inbegrepen, maar ook een snack en een drankje. 

3. Dagretour met Chocolade
Prijs: 20,- 2e klas / 27,- 1e klas
Waar te koop? Online via deze pagina
Lekker genieten van Chocolade? Dat kan bij uitstek bij de Chocolate Company. Voor 20 euro krijg je een treinkaartje naar een bestemming naar keuze en mag je bij de Chocolate Company een Hotchocspoon uitkiezen. Je hebt keuze uit maar liefst 50 verschillende smaken! De Chocolate Company heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Deventer, Lelystad, Rotterdam, Haarlem, Maastricht en Kerkrade.

4. Dagje Dierentuin Rhenen
Prijs: 25,- 2e klas / 31,- 1e klas
Waar te koop? Online via Spoordeelwinkel NS
Lekker een dagje weg naar Ouwehands Dierenpark? Voor 25 euro heb je een mooie combi-aanbieding: het treinkaartje is inbegrepen, maar ook de toegang tot de dierentuin. De dierentuin is op loopafstand van het station.

5. Dagje Den Haag / Scheveningen, incl. Sea Life
Prijs: 29,- 2e klas / 35,- 1e klas
Waar te koop? Alleen online
Ook hier weer een mooie combi-aanbieding. Voor 29 euro heb je niet alleen een treinkaartje, maar ook een HTM-dagkaart en toegang tot Sea Life in Scheveningen. 

Tot Slot
En tot slot: voor wie naar het Zapp Sinterklaasfeest wil (26 of 27 november), kan hier terecht voor een leuke aanbieding. Wil je in de toekomst op de hoogte gehouden worden over treinaanbiedingen? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1x per maand.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hildebrand van Kuyeren
7 jaren geleden

Ik wil dat treinkaartje ook kopen!!!