fbpx

Hema treinkaartje 18 euro (te koop tot 12 april 2015)

UITVERKOCHT. Bij de Hema kun je weer voordelig een treinkaartje kopen. Voor 18 euro krijg je een dagretour + koffie en gebak. De actie is te koop t/m 12 april (mits beschikbaar). De reis mag plaats vinden t/m zondag 28 juni 2015, maar niet op maandag 27 april Koningsdag. De treinkaartjes worden geleverd per e-ticket en zijn op maandag t/m vrijdag niet geldig voor 9.00 uur. 

U krijgt na aankoop een voucher die u later kunt inwisselen op ns.nl. Bij het inwisselen geeft u aan op welk traject u de treinreis wilt maken. Dat kan bijvoorbeeld zijn van Den Helder naar Maastricht, of van Delfzijl naar Vlissingen. Op het gekozen traject hoeven geen rechtstreekse treinen te rijden. Rijden (op een deel van) het traject treinen van Arriva, Breng, Veolia, Syntus of Connexxion? Geen probleem, ook in die treinen is uw kaartje geldig.

Zoals gebruikelijk is het treinkaartje echter niet geldig in de Thalys. Reist u met ICE of met de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam (of v.v.)? Dan moet u nog wel een toeslagbiljet kopen. U kunt ook kiezen om met de gewone intercity te reizen, daarvoor hoeft u geen toeslag te betalen.

De koffie en gebak kunt u gebruiken bij een HEMA-vestiging met restaurant. Voor deze aanbieding geldt op = op. De actie wordt niet verkocht bij HEMA-winkels op stations.