fbpx

Interlaken Luzern Express, zonder reservering, kan dat?

17 jan 2024 11:15

De Interlaken Luzern Express is prima toegankelijk zonder reservering. Sterker nog, deze trein rijdt elk uur, en ook de lokale bevolking reist hier probleemloos zonder zitplaatsreservering.

Volgens treinexpert Hildebrand van Kuijeren hoef je op het traject Interlaken – Luzern in de regel niet bang te zijn voor volle treinen. “Bij Treinrondreis.nl hebben honderden mensen hier gereisd. We hebben hier geen klachten gehad over volle treinen” vertelt hij. Volgens hem is het dan ook niet nodig om een plaatsje te reserveren, tenzij je met een groep reist.

Een zitplaatsreservering voor de Interlaken Luzern Express kost circa 18 euro. Meer over de GoldenPass Line. Of kijk op onze pagina: Treinreizen Zwitserland. De Interlaken Luzern Express bestaat soms uit twee treinstellen. In één van de twee treinstellen is een restauratie / bar aanwezig. De reistijd Interlaken – Luzern betreft ongeveer twee uur. De route is in totaal 98 kilometer lang. Letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van de route is de Brünigpass. De treindienst wordt verzorgt door de ZentralBahn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *