fbpx

Irun: vanaf 47 euro

´s ochtends vertrekken uit Amsterdam, en ´s avonds aankomen in het Spaanse Irun. Met de trein is het mogelijk. De Thalys en TGV brengen u in 12 uur van Amsterdam naar Irun. Met heel goed zoeken vonden wij treintickets vanaf 47 euro. Toch zal u in de meeste gevallen wel meer betalen voor een ticket. TGV Europe verkoopt treintickets naar Irun.

NS International verkoopt geen treintickets naar Irun, daarom bevelen wij TGV Europe aan. Per Thalys reist u naar Parijs, vervolgens neemt u binnen Parijs de metro om daarna met de TGV verder te reizen naar Irun.

Uit onderzoek van treinreiziger.nl blijkt dat de aller goedkoopste treintickets van 47 euro heel moeilijk te vinden zijn. Het tarief van rond de 60 euro was tussen de 2 en 3 maanden voor reisdatum wel regelmatig te vinden. Bij sommige dagen op korte termijn, kregen we geen resultaat. Als we het treinkaartje Amsterdam – Parijs en het kaartje Parijs – Irun los wilde kopen, lukte het wel.

Het voordeel van de trein is dat u rechtstreeks van centrum naar centrum kunt reizen, en geen last heeft van inchecktijden, of maximum bagagegewicht. Bent u nog nooit met de trein op vakantie geweest? Probeer het eens.

 Voor hotels: Hotels.com

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilhelmus de la Porte
2 jaren geleden

Graageen biljet naar Irun van af 29 augustus,een mooi aanbod graag