fbpx

Kruidvat treinkaartjes voor het weekend (najaar 2014)

Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Voor 13,99 koop je bij Kruidvat een dagkaart waarmee je op één zaterdag of op één zondag kunt reizen. De reis moet plaatsvinden tussen 11 oktober en 25 januari 2015.

  • Ook online te koop. Reizen van maandag t/m vrijdag? Kijk dan of de Spoordeelwinkel van NS een treinuitje heeft.

De NS-dagkaart wordt in de Kruidvat-winkels verkocht van 7 t/m 19 oktober, maar bij de actie geldt: op = op. Eerdere treinacties hebben uitgewezen dat ze soms eerder op zijn. De dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij andere treinvervoerders. Bij NS moet je in- en uitchecken, bij de andere vervoerders moet je het treinkaartje stempelen. 

Vanwege de grote interesse mag je maar twee dagkaarten per klant kopen. Wil je reizen met ICE International of met Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam)? Dan heb je naast deze dagkaart nog wel een toeslagbiljet nodig. In Thalys en City Night Line is de NS-dagkaart niet geldig.

Omruilen of geld terug is bij deze aanbieding niet mogelijk. Soms verkoopt Kruidvat naast een NS Dagkaart ook een OV Dagkaart, maar dat is deze keer niet van toepassing.