fbpx
Foto: (c) SBB

NMBS: uitbreiding trein + huurfiets

23 mrt 2010 16:07

NMBS start op 1 april 2010 met een nieuw, uitgebreider aanbod voor de B-Dagtrip “Trein + Huurfiets”. Reizigers kunnen vanaf dan terecht in 16 fietspunten die meer gespecialiseerd zijn in fietsverhuur én onderhoud. Voordelen zijn een betere klantenservice en een wijder verspreid aanbod.

Vanaf 1 april 2010 past NMBS haar combiformule “Trein + Huurfiets” aan. De verhuur van de fietsen gebeurt dan niet langer meer door NMBS zelf, maar door fietspunten die meer gespecialiseerd zijn in de verhuur en onderhoud van fietsen. Deze fietspunten zijn in of vlakbij de betrokken stations gevestigd.

Zo kan NMBS haar aanbod uitbreiden van 12 naar 16 fietsbestemmingen én zorgt ze tegelijk voor een betere klantenservice.

Concreet zal de verhuur van fietsen voor de B-Dagtrip “Trein + Huurfiets” via volgende fietspunten starten : Aarschot, Antwerpen-Centraal, Brussel-Centraal, Genk, Gent-Sint-Pieters, Hasselt, Herentals, Kortrijk, Leuven, Lier, Mechelen, Mol, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Turnhout en Waregem.

NMBS ziet in dit concept zeker en vast een toekomst en hoopt op korte termijn nog tal van nieuwe samenwerkingsverbanden aan het huidige aanbod toe te kunnen voegen.