fbpx

NS Dal Vrij Dagkaart via Blokker (zomer 2012)

Deze actie is afgelopen. T/m 20 januari 2013 wordt er een nieuwe Blokker Dagkaart verkocht. Zie Blokker.nl.

Blokker heeft een nieuwe actie met de NS. Dit maal gaat het om een kaart voor gebruik in de daluren en het betreft voor het eerst een actie waarbij het chipkaart-systeem gebruikt wordt. Inchecken in de ochtend- en avondspits bij de NS is niet toegestaan. De Blokker dagkaart is ook geldig in de Rotterdamse bussen, trams en metro´s van de RET.  De kaart kost slechts 14,50 euro!

  (uitverkocht)

De Blokker-actie is online te koop t/m 29 juli. Vanaf 16 juli wordt de ´NS Dal Vrij Dagkaart + RET Dagkaart´ ook aangeboden in de Blokker winkels. Reizen kan tussen 16 juli en 23 september. De kaart wordt geleverd op een wegwerp-OV-chipkaart. Na inchecken is het kaartje voor betreffende dag geldig.

Voorwaarden Blokker ´NS Dal Vrij Dagkaart + RET Dagkaart´:

  • Van maandag t/m vrijdag moet de incheck bij de NS plaats vinden voor 6:30 uur, of tussen 9:00 uur en 16:00 uur, of na 18:30 uur. Op tijd ingecheckt? Dan kunt u gewoon reizen, óók tijdens de spits. Uitchecken is altijd mogelijk.
  • Zaterdag en zondag zijn de dagkaarten de gehele dag geldig bij de NS.
  • Bij de RET is de dagkaart altijd de gehele dag geldig, dus ook doordeweeks.
  • Deze Blokker-dagkaart is niet geldig in de regionale treinen van Arriva, Syntus, Connexxion en Veolia. Er kan uitsluitend gereisd worden met de RET en de NS.
  • Maakt u meerdere reizen op dezelfde dag? Geen probleem, maar vergeet niet in- en uit te checken.
  • Voor het gebruik van de ICE en Fyra is een toeslag verschuldigd. De Blokker dagkaart is niet geldig in Thalys.
  • Bij de RET is de Blokker Dagkaart niet geldig tussen Den Haag Centraal en Berkel Westpolder (onderdeel van lijn E). Ook is de dagkaart niet geldig in BOB-nachtbussen.