fbpx
Foto: Shutterstock

NS Extra Superdalretour: € 16 (geldig na 11u)

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Update: Helaas is deze actie is niet meer beschikbaar (17-1-2019).

Het goedkoopste treinkaartje van dit moment? Het NS Extra Superdalretour van € 16. Belangrijk: dit treinkaartje is nooit voor 11 uur geldig, ook niet in het weekend. De reisperiode loopt tot en met 31 januari 2019.

Het is lang geleden dat NS Superdal-treinkaartjes heeft verkocht. De Superdal-tickets zijn altijd iets goedkoper dan de normale dagretours, omdat het tijdbestek om te reizen kleiner is. Wie eerder op pad wil, kan beter bij de NS Spoordeelwinkel een voordelig dagretour kopen (zie hier bijvoorbeeld).

Te koop, maar tot wanneer?

Maar eigenlijk hoort deze actie al niet meer te koop te zijn, want dat zou aflopen op 31 december 2018. Wij konden de actie echter nog gewoon kopen op 15 januari, en kregen ook gewoon een treinkaartje geleverd. Het is echter niet uitgesloten dat NS alsnog de verkoop sluit. Dus hoe lang deze actie nog te koop is, is onduidelijk.

Aankoop treinkaartje

Bij aankoop hoef je nog niet direct te beslissen wanneer je gaat reizen, wel moet je al aangeven op welk traject je gaat reizen. De reisdatum en gegevens van de reiziger kun je op een later moment nog kiezen, uiteraard wel voor of op 31 januari. Je kunt het treinkaartje of uitprinten of laden in de NS app.

Voorwaarden

Zoals aangegeven mag je niet voor 11:00 uur reizen, ook niet in het weekend. Een dagretour is geldig tussen twee plekken naar keuze. U kunt gebruik maken van alle reisroutes die de NS Reisplanner adviseert (zonder via-station). Het treinkaartje is op de reisroute geldig bij alle vervoerders, uitgezonderd Thalys en Eurostar. Bij hogesnelheidstrein ICE en Intercity Direct moet er nog een toeslag betaald worden. Maar bij alle reguliere Sprinetrs en Intercity’s hoeft er niets worden bijbetaald.

Alternatieve treinacties

Enkele reis (DAL) € 11,50

€ 11,50

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 mrt 2020
€ 11,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen een enkele reis. Let op: doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend heel de dag geldig.

NIET BESCHIKNAAR

Actie van de Dag dagkaart

e-ticket
t/m 30 juni
dal dalretour
Lekker een dagje weg? Voor 19 euro reis je op één dag retour tussen twee stations naar keuze. In het weekend mag je heel de dag reizen, doordeweeks niet tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. Dit treinkaartje wordt verkocht door Vakantie Veilingen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martijn
5 jaren geleden

Top, gelijk toegehapt. Thanks voor het speurwerk.

Tine Weissenbach
5 jaren geleden

Wanneer weer gewone reiskaartjes bij Blokker ,Kruidvat enz. Daar zullen hheeel veeeel mensen blij mee zijn.

Hans
5 jaren geleden

Toch wel na 11 uur de hele verdere
dag geldig??

Paul
5 jaren geleden

Helaas, niet meer online.
Denk dat de NS wakker geschrokken is en dacht…. niet te goedkoop de kaartjes wegdoen…..