fbpx

NS Treinpakkers: meereisretour en upgrade 1e klas

25 nov 2019 11:09

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Voordelig met de trein? Dan kunnen de Treinpakkers van NS helpen. Van 28 november tot en met 5 januari heeft NS weer diverse acties. Zo kun je een 2e klas treinkaartje in het weekend upgraden naar een 1e klas ticket, of kun je voor € 8,95 euro een meereisretour kopen.

Update: de Treinpakkers zijn te vroeg online verschenen en nu offline gehaald. Donderdag verwachten we dat de treinpakkers weer beschikbaar zullen zijn op ns.nl.

Upgrade naar 1e klas

Wil je 1e klas reizen voor een 2e klas prijs? Dat kan in het weekend met een gratis voucher. Let op: dit kan niet gecombineerd worden met andere acties. Je kunt een AH treinkaartje, een treinkaartje van de NS Spoordeelwinkel, VakantieVeilingen of ActievandeDag dus niet gratis upgraden naar de 1e klas.

Meereisretour

Met z’n tweëen op pad? Dan kan het meereisretour interessant zijn. Eén persoon reist met zijn OV-chipkaart en de tweede persoon reist voor € 8,95 met het meereisretour. Deze actie is niet te combineren met de 1e klas upgrade en niet met andere actiekaartjes van bijvoorbeeld Albert Heijn, VakantieVeilingen, NS Spoordeelwinkel of ActievandeDag. Niet altijd is het meereisretour het voordeligst. Check onze prijsvergelijker om te zien welk treinkaartje voor jouw het goedkoopst is.

Interessante aanbieding!
Kriskras door Europa? Dat kan met Interrail. Nu tijdelijk vanaf € 196, voor jongeren zelfs al vanaf € 152. Profiteer t/m 31 maart van 10% korting. Wil je een hele maand door Europa toeren? Dat kan voor omgerekend € 20 per dag! Check de actie.

 

Dagretour Spoordeelwinkel

Ook het standaard dagretour van de NS Spoordeelwinkel maakt onderdeel uit van de Treinpakkers. Voor 19 euro koop je een dagretour, inclusief koffie en tiramisu. Wil je kriskras door Nederland kunnen reizen? Dan is een Dal Dagkaart van 19,50 euro van ActievandeDag misschien aantrekkelijker. Let wel op de beperkingen tijdens de spitsuren.

Dagje uit

Ook de Trein + Winter Efteling maakt onderdeel uit van de Treinpakkers, evenals een dagje Spoorwegmuseum. Op de site van NS staan alle Treinpakkers en alle voorwaarden.

0 0 stemmen
Artikel waardering
33 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marianne Harlaar - de Groot
4 jaren geleden

Hoe kom ik aan een gratis voucher voor 1ste klas upgrade? Kan dit in combinatie met een weeknd vrij kaa?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
4 jaren geleden

Ja, dat kan in samenwerking met NS Weekend Vrij abonnement. https://www.ns.nl/spoordeelwinkel/campagnes/treinpakkers

Loek Nijholt
4 jaren geleden

Kan ik met mijn keuzedagkaartje ook upgraden en iemand meenemen met een meereisretour?

Nettie
4 jaren geleden
Antwoord aan  Loek Nijholt

Als het een keuzedag is die bij je abonnement hoort, kun je inderdaad iemand meenemen. Upgraden van 2 naar 1 kost eenmalig € 5 in de automaat. Als je de ‘actie-keuzedag’ van de Treinpakkers bedoelt, kan het niet, want je mag ze niet combineren.

Ben Kegge
4 jaren geleden

Ik heb een eerste klasse Dalurenabonnement.
Is de meereisretour dan ook geldig in de eerste klasse of moet ik met de andere persoon 2e klasse rijden.
Dank voor het antwoord.

Wim Lubbers
4 jaren geleden

Goede tip van die upgradevouchers. Ik had het anders beslist gemist. Normaal kreeg ik ze 1 of 2 keer per jaar in de bus.
Ik heb er 2 besteld voor bij mijn Weekendvrijabonnement. Na een uurtje: mail. Mijn vouchers? Nee, een bericht dat ze klaarstaan. Dus nog een keer mijn naam invullen met nu een reisdatum erbij voor 2 pdf’s. Helaas krijg ik nu al 2 uur een foutmelding van NS. Man, man. Volgende keer gewoon weer kaartjes opsturen, graag.

martijn
4 jaren geleden
Antwoord aan  Wim Lubbers

storing is gemeld. Lijkt alsof ze nu weg zijn gehaald. Je kunt ze wel opladen in de NS-app

Albert
4 jaren geleden

Ik heb een voordeelurenabonnement met keuzedagen.
WAAR kan ik dat meereisretour van € 8,95kopen?
Bedankt voor uw antwoord.

Anoniem
4 jaren geleden

We gaan het mee maken. Voorlopig nog niet het geval. En zoals eerder voorgesteld zou de NS ook heel makkelijk de eigen acties via hun eigen OV automaten kunnen aanbieden zodat je niet dat extra gedoe van uitprinten en betalen via internet, wat extra onveilig is bovendien, zit.

Els
4 jaren geleden

Geen tiramisu, maar een Bartje en een sapje toch, bij dat Dagretour 2e klas? En bij het Dagretour 2e klas is het een koffie/thee + “Spoorgebak” bij de Bij.

Anoniem
4 jaren geleden
Antwoord aan  Els

eh, in de 2e regel moet het zijn 1e klas (met Bijenkorf-voucher).

Martijn
4 jaren geleden

Helaas heeft de NS de acties nu weggehaald. Wellicht dat Treinireiziger kan uitvinden waaarom…

martijn
4 jaren geleden
Antwoord aan  Martijn

@treinreizger inmiddels weer online

Adth
4 jaren geleden

Ik heb een voordeelurenabonnement met keuzedagen.
Hoe kan ik mijn keuzedag upgraden naar de 1st klas?

Annemiek
4 jaren geleden
Antwoord aan  Adth

Door van 28 november de link in het artikel te volgen en aldaar de stappen te volgen om de upgrades aan te vragen.

GTV
4 jaren geleden

Geldt het meereisretour ook naar de grens met België (met een keuzedag) en vervolgens Antwerpen? En weer terug. Een retourtje Antwerpen dus.

Annemiek
4 jaren geleden
Antwoord aan  GTV

Bij het meereisretour moet een station in Nederland als bestemming worden ingevoerd. Dit kan bijvoorbeeld Roosendaal of Breda zijn. Het kaartje is dus niet geldig tot de grens of erover.

ank van sambeek
4 jaren geleden

hoe kom ik aan een meereisretour voor 8,95 ?
ik wil op 14 december a.s.met iemand naar Amsterdam maar de kaart kan ik niet kopen/betalen/printen.
hoe werkt dit? m vr gr

Janny
4 jaren geleden
Antwoord aan  ank van sambeek

Het werkt nu weer prima.
Op de website https://www.ns.nl/spoordeelwinkel/campagnes/treinpakkers staat alle info.
Bij ons werkt het prima.En we profiteren van zoveel mogelijk acties. Ook in combinatie met Dal Voordeel of Voordeeluren abonnement

Dina
4 jaren geleden

Foutmelding!!dus lukt niet upgrade van 2 naar 1 kkad

Annie bakker
4 jaren geleden

Ik wilde met zoon meereizen die OV heeft
Zodat wij 40% kregen.Op standion bij de kaartautomaat heb je deze keuze niet.Heel veel gedoe,om niks.Ook kwam daar nog bij dat we een kart tot stadion kerseboogerd kochten maar de trein ging niet verder dan Hoorn.Dus betaalde veel te veel.Dat was de trein van ca.23.u vanuit Adam

Frans Eekhout
4 jaren geleden

TIP Albert Heyn Dagretour daluren…
Mensen met een AH daldagretour kunnen bij het verzilveren voor slechts Euro 4,00 deze t/m zondag 29 december 2019 wel opwaarderen naar EERSTE klas en te betalen met IDEAL of Creditcard…!
Hou wel rekening met de beperkingen op doordeweekse dagen BEHALVE tijdens de Kerstdagen, want dan geldt dit als Feestdag en zijn er GEEN beperkingen en kent men ook geen beperkingen i.v.m. daluren omdat dan de weekend criteria gehanteerd wordt !

Marijke Jalink
4 jaren geleden

L.S. Ik zou graag op zondag 29 december 2019 (in het weekend dus)mijn keuzedag gebruiken om van Amsterdam Centraal naar Harlingen Haven te reizen en dan ook te profiteren van de NS Treinpakkers aanbieding die geldig is tot 5 januari 2020 en het mogelijk maakt om mijn 2de klas keuzedag treinkaartje te combineren met de gratis upgrade van dat een 2e klas treinkaartje naar een 1e klas ticket. Maar hoe doe ik dat via internet?

MJK
4 jaren geleden

De Treinpakker 1e klas upgrade kun je niet scannen op stations zonder poortjes (zoals het onze). Wij hebben maar zelf een upgrade gekocht aan de kaartjesautomaat. Achteraf zegt de telefonische helpdesk van de NS dat vooraf scannen niet nodig is – dat kan ook gewoon bij de conducteur! (wij balen).

Laura
4 jaren geleden

Waar kan ik een meereiskaart kopen. In mijn NS app kan ik niks doen want die gooit het steeds dicht.

Leo
4 jaren geleden

Ik neem aan dat ik die upgrade 1e klas ook gebruiken kan voor het BINNENLANDS traject van een internationale reis? (van Brussel naar Den Haag)? Een klasverhoging in België is maar €3,10, enkele reis in het weekend. (enkel tussen Noorderkempen-Breda even verk(l)assen!!!) Heb zowieso een overstap in Breda.

Karin
4 jaren geleden

Mag ik meereizen met mijn zoon die een studenten ov heeft?

Jacqueline
4 jaren geleden

Kan ik mijn zoon van 11 in de 1e klas reizen met een upgrade voucher voor mezelf? Hij heeft een gratis reizen abonnnement

G.H.M.J. Mulders
4 jaren geleden

Ik vind dat acties die zijn afgelopen, moeten worden verwijderd. Dit schept verwachtingen die er niet zijn.
Mvgr,
G.H.M.J. Mulders