X

NS Wintertoer: Samen reizen voor € 14.50 p.p. (per 2 pers.)

Foto: Daniël de Ruig

NS introduceert de Wintertoer: reis doordeweeks met z’n tweëen voor € 14,50 per persoon. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je € 19,50 per persoon. De NS Wintertoer is beschikbaar t/m 26 januari 2018. Reizen mag alleen na 9:00 uur ‘s ochtends.

Info & Bestel

Deze treinactie is alleen online te koop en niet geldig in het weekend. In het weekend kun je gebruik maken van een mooie 1e klas treinactie. De NS Wintertoer betreft een dagretour. Bij aankoop hoef je nog niet te weten wanneer je op pad gaat. Dan kun je later beslissen. Op het moment van verzilveren kies je tussen welke twee stations je een retourreis wilt maken. Bij deze actie is samen reizen verplicht. Reis je niet samen? Dan kun je gebruik maken van de dagretour van de NS Spoordeelwinkel.

Treinpakkers Campagne

De NS Wintertoer lijkt erg op de Blokker-treinactie. De redactie van Treinreiziger.nl vindt deze actie alleen net iets aantrekkelijker: zowel de reis- als de verkoopperiode zijn langer. Bovendien mag je met de NS Wintertoer ook reizen tijdens de avondspits. Je mag alleen niet voor 9:00 uur op pad. De NS Wintertoer is onderdeel van de campagne Treinpakkers.

Geldigheid treinkaartje

Voor Intercity Direct betaal je normaal gesproken tussen Schiphol en Rotterdam Centraal een toeslag. Deze trein is echter tijdelijk toeslagvrij in de daluren (tussen 9:30 en 16:00 en na 19:00). Reis je in Nederland met de Duitse hogesnelheidstrein ICE? Dan moet je wel een toeslag betalen. Dit treinkaartje is alleen geldig in Nederland, en niet in de bus, tram of metro. De NS Wintertoer is niet geldig in de Thalys. Rijden er op jouw route treinen van Arriva, Blauwnet, Breng of Connexxion? Geen probleem: die kun je gewoon gebruiken. Dit treinkaartje betreft een e-ticket, dus je hoeft niet in- en uit te checken. Het e-ticket bevat een barcode waarmee je indien nodig de poortjes op het station kunt openen.

Bij gebruik van Adblocker kan de link van de actie wegvallen.

This post was last modified on January 15, 2018, 8:31 pm

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (44)

 • ik wil op 23 dec. met 2 personen van meppel naar vlissingen
  op 24 december weer terug van vlissingen naar meppel

  wat is het goedkoopste om te reizen

 • Bekijk het positief, je hebt voor 2 betaald,kun je je koffer of tas op de 2e zit plek zetten.Of schoentjes uit en languit liggen. Als de conducteur komt (of een passagier) laat je zien dat je 2 plaatsen hebt betaald. Veel plezier!Je staat dan in je recht, maar het lijkt asociaal 2 plekken bezetten. Maar dat doet toch een groot deel van de reizigers. Die zetten een kleine of grote tas naast zich of jas, in de hoop dat niemand naast hun gaat zitten. Maar die hebben NIET voor 2 plekken betaald!

 • leuk en aardig altijd die acties maar waarom altijd alleen online want me vriendin en ik mogen niet online betalen wegens bewind maar daardoor pissen wij altijd naast de pot als we keer met trein willen

 • Ik zou van Leeuwarden naar Leiden willen reizen, terwijl mijn medereiziger pas in Utrecht opstapt. Ik ben bang dat dat niet kan met de wintertoer, als ik tussen Leeuwarden en Utrecht gecontroleerd word ben ik niet samen. Met die Blokkerkaarten zou het wel kunnen want daar is 1 kaart de dagkaart en de andere is de meereiskaart. Ik neem aan dat dit bij de Wintertoer (helaas) anders in elkaar steekt... Kan iemand hierover uitsluitsel geven?

  • Ik durf dat niet met zekerheid te zeggen, zelf niet gekocht. Wellicht even bellen met NS klantenservice?

 • Beste redactie van treinreiziger,

  M.i. is er bij u een "slip of the pen" ontstaan of de NS heeft de redactie gewijzigd maar de NS-wintertoer is, ik citeer de spoordeelwinkel: "NS Wintertoer is te koop en te verzilveren t/m 26 januari 2018."

  U schrijft in de kop van dit artikel: te koop t/m 7 januari 2018.

  Ik hoop u en alle lezers van uw zeer goede website met deze tip van dienst te zijn.

  Met vriendelijke groet,

 • De link op deze site voor de Wintertour leidt naar de spoordeelwinkel. Dat lukt echter niet. Maar ook op de site van de Spoordeelwinkel is de Wintertour niet te vinden. Ik vond het wel op de site ns.nl. Of ligt dat aan mijn i-pad.?

 • Dit kaartje zou te koop zijn tot 26 januari, maar ik wil het vandaag (21 januari) kopen en nu is de actie verlopen? Dat is toch apart.

  • De verkooplink bij de Spoordeelwinkel met de actiedetails doet het niet meer, uiteindelijk verloopt de verkoop via ns.nl, die link doet het op zich nog wel, alleen vandaag doen alle verkooplinks het niet. Maar hier zou je kunnen proberen: https://www.ns.nl/producten/s/ns-wintertoer-2e-klas. We hebben de status aangepast naar verlopen, omdat het erg onduidelijk wordt als de pagina met productvoorwaarden niet beschikbaar is.