fbpx

Ook bussen en trams hebben last van de storm. Deze bussen rijden niet

Bussen en trams hebben forse hinder van de storm gehad. Inmiddels zijn de meeste problemen weer voorbij. Lange tijd reden er geen trams in Amsterdam. Ook de Haagse HTM legde het bus- en tramverkeer plat. 

Situatie 18:30 uur. Arriva meldt dat alle bussen weer rijden. Connexxion heeft een live-blog. De live blog meldde vanochtend dat de bussen in Gelderland stopten met rijden. Er is geen melding gemaakt dat het vervoer herstart is, maar de kans is reëel dat de blog niet meer actueel is. Connexxion meldde ook eerder dat er geen bussen reden rond Haaglanden, de Zeelandbrug en de Haringvlietbrug. Die problemen zijn weer voorbij.

Bij het GVB reden er in de ochtend geen trams in Amsterdam, en ook diverse buslijnen waren gestremd. Maar rond 14:00 uur reden de meeste bussen en trams weer. Ook de metro rijdt inmiddels weer normaal. Op de RET metrolijn E (Den Haag – Rotterdam – Slinge) was een groot deel van de dag onderbroken. De RET zette bussen in op het gestremde deel. Inmiddels is de dienstregeling hervat, maar is er nog wel vertraging.

De HTM nam donderdagochtend alle bussen en trams uit de dienstregeling. Rond 15:00 uur zijn de bussen en trams in Den Haag weer gaan rijden. Keolis had eveneens last van de storm. Urenlang reden er geen bussen in Almere, ook daar rijden vrijwel alle bussen weer. Alleen de haltes Centrum en Stadhuisplein zijn volgens de Keolis website nog gestremd. Eerder op de dag had Keolis het busvervoer in Twente alweer opgestart. In Utrecht hebben lange tijd geen bussen gereden rond de Uithof.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
M.A.M.
6 jaren geleden

op centraal station amsterdam. bij navraag naar vertrektijden en hoe naar huis komen heeft niet een medewerker reizigers gewezen op het weer rijden van de bussen die die stad uitgingen. uren langer op het station dan achteraf nodig was.
Wel leuke gesprekken gehad, dat dan weer wel.